Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin Mehmet :)
Printable View
Ne diyeyim Allah gönlüne göre versin Mehmet :)
abi bütün olay gazkelebeği yüzündenmi ? aşırı bi bilgim yok s2000lerle ilgili ama dünyada s2000 yükleyen tek adam sen değilsindir abi bence iyi bi araştırmayla yurtdışındakiler gazkelebeği sorununu nası çözmüş bulunabilir.
bide şuanki gazkelebeği sorunu neden oluyor ? turbo veya sc yapınca olmicakmı ?
Bence sandık motoru tak arabanında üstünü aç gez
Ondan sonrada 1 tane 106 yap vur kırbacı gitsin maksat atmosferik araçlarla gazlayıp zevkini çıkarmaksa 106 bu işin sonu hem ucuz parçası hemde kendisi ucuz
paşaoğlu sc kitini takar 10numarada yürütür :) hazır sandık motor almısken süper olur
çok geçmiş olsun , diğer forumda takibe başladığımda çok heyecanlanmıştım...
kolay değil tabi bu kadar demoraliza olduktan sonra yeniden başlamak, bence turbo öyle yada böyle sorun yaşatır, sc daha sıkıntısız ona nazaran ...
ama tawsiyem f/h/e...
Öncelikle geçmiş olsun.
Yerinizde olsam eğer üzerindeki blok kullanılabilir durumdaysa bir eg f20 yapıp s2000 e de tekrar ısınabilmek adına keyifli bir rodaj (ki kastettiğim pazar günü eşinizi/arkadaşınızı alıp ayvalığa ayvalık tostu yemeye gitmek gibi bir rodaj) sonrası keyif aracı yapardım.
Mayıs için kendinizi çok şartlamadıysanız Eg konusunu da s2000in rodajı sonrası ve içinde bulunduğunuz psikolojiyi atlatıktan sonra başlamanızı tavsiye ederim.
Allah tekrarını yaşatmasın, hakkınızda hayırlısı olsun.
ben olsam, sandık makıneye bolton yapılabılecek NA olarak (egzantrık ,ıtb,hafıf kasnak setı, sanzıman vs) herseyı yaparım. yol tutus ıcın en dıp ne varsa onlarıda yaparım.pıst gunlerınde zamanın dıbıne kasarım. rollıngın sonu yok moruk. ha bu onerıyı neden verıyorum ıcınde kalıcak yoksa bu araba onu esgecersem ya bı gtr al yada e92 m3
Umarim emek ve harcadiginiz paranin karsiligini,sinir stres sahibi olmadan baska bir projeyi basariyla bitirip alirsiniz.
Bunca olaydan sonra tecrubelerinizin ve icgudunuzun sesini dinleyerek hareket edin,her manada....
Bu denli sıkıntılar yaşadığını bilmiyordum valla çok geçmiş olsun . Bence en mantıklı seçenek 1.nci filtre ve header ı koyar kendi halimde devam ederdim
Bunu yapsan aklın aşırı beslemeye gider bence , o yüzden 2.nci seçeneği seçerdim arabayı kırmayacak sanada moral bozukluğu yaratmıycak güçlerde s2k gayet keyifli olur 2.nci seçeneğe ekliyceğim tek şey kilitli diff. olurdu o kadar . sc + lsd çok keyifli olur bence .
Hakkında hayırlısı olur inşallah , kolay gelsin :)
O bıraz fantezı su an :) amaç gunukte bınebıleceğim sevebıleceğım bır arac yapmak benımkı :)
Alıcak malzeme kalmadıkı daha moruk bu surecte beklerken sureklı bıseyler aldım artık bınemedıgım arabaya malzeme almaktanda sıkıldım..
Bunca para harcayıp halen daha standart bınmek cıdden benı sınır sahıbı yapıcak su an bır blok daha alıp dısardan onu doldurucak galıba yarısa kadar yetıstırebılmek barı o zmana kadar standart motorla bınıp arabya ısınıyım..
Eğerkı buna bınebılseydım su ana kadar su an e92 deydım ama olmadı sundakı hevesımı daha atamadım ınsallah bu sefer olur ne dıyım..
son joker hakkım zaten bu sefer ınsallah olur daha dıycek bısey gellmıyor aklıma sadece ofkeyle hareket etmemeye çalışıyorum..Allah herkesın gonlune gore versın..
geçmiş olsun , bolt on sc diyorum bende..
herseyde bı hayır vardır olmuyosa olmuyodur yenı carelere bakmak en guzelı,her daım senın bu arabadan bı soguklugun olur dıye dusunuyorum cok sınır harbı yasattı cunkı sana. en heves ettıgın sey su setuptı olmadı.sc turbo felan derken rollde zaten ısler zorlasıo yıne cok para harcaman lazım bılıosun, bence daha bu arabaya harcama yenı bısı al onun keyfıne bak
Sipercırcır +1
Mod listesinde göremedim afedersin , aslında konuya anket eklesen görsel olarak daha rahat edebilirsin . Açıkcası bunca S2k seven kişinin görüşünü bende merak ediyorum :)