http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3439398/detay/ bu ilandaki aracı bileniniz varmı kısmetse takasa giricez araç 318ci'ymiş acil yardımmm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3439398/detay/ bu ilandaki aracı bileniniz varmı kısmetse takasa giricez araç 318ci'ymiş acil yardımmm
Ride Or Die
vay be hiç bilen yokmu istanbuldan gidicem ankaraya yardıım
Ride Or Die
araba zaten bi tuhaf duruyo çözemedim e36ya binicez diye evdekindende olmayalım diye korkuyorum
Ride Or Die
şimdi farkettim 3.18ci ise fiyat normal daha o fiyata daha iyileri var bana göre
#RenaultSport Clio-R
daha dün o dükkanın üst katındaydım kuzenim orda oturuyo genelde lüks araçlar oluyo bunu hiç görmedim ama galeriden bmw almanı tavsiye etmem
E36'lar da Cİ kavramı yok,araç hiç güzel durmuyor nedense,farlar yüzünden sanırım..
Ayrıca Sunroof'ta yok..Çok temiz bir araba değilse girmeyin bu işe bence.
nekadar lazımsa soyle gonderelım ..
bana yakın olsa bakardım ..ama kendın bakman daha mantıklı ama yolum duşerse bakarım 2 3 gune .
arac sagıbınden şase nosunu ıste herhangı bı sgorta şirketınden ogrenırsın .yada burdan yaz sıgortacı arkadaşlar yardımcı olurla.
baktın sorun yok fıyattada anlaştın gıder bakarız.
boylece bırsıru yadım oldu bence ..
başta resimler ütüyle çekildiği için zaten araç 1-0 geride başlıyorbir de 3.18i 3.20 ci diye ilan açan insanlardan araba alınır mı tartışılır
![]()
eyer onunde durdugu kıralaman aracı ıse zaten cıkar .ruhsat yada şaseden .
ama gercekten ankara arabası ve o sentın arabası ıse duşun derı temız dır buda cıkar zaten ..
o caddede genelde galerıcı vardır ama lux arac olarak .eyer takastan geldıyse oda guzeldır
96 model 139bin km'de lpg'li 320 coupe siyah, boya yok, düşünürseniz yardımcı olurum Ankara'dan..
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Ankarada kırmzı 3.18is var daha uygun lınkdekı aracın fıyat yuksek geldı bana![]()
araç görüntü olarak farklı geldi gözüme ama farkı ne bilemedim sanki ön tarafında birşey var aracın..
318ci diye bir model yok. 318i ise ben olsam tercih etmem ama is ise neden olmasın..
Jantlar, farlar, direksiyon ofsayt... Aracın bu fiyatta olması ayrı düşündürüyo.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)