Garajda durmakta aylardır ....
isteyen olursa fiyat işi kolay ... benle iletişime gecebilirler ....
Printable View
evet walla sanırım iyi bir seçim olacak gibi ama pekde performans gözümde yok..uzun zamandır aklımdaydı ondan dolayı eğer herşey yolunda giderse edinmeyi düşünüyorum bi tane :) bu arada m paket sanırım koltuk direksiyon, ön-arka tampon, jant ve daha alçak şası olarak geliyor..bunların daha sonrada çevrilmesi kolay bi işlemmi? compact olduğu için parça acısından sıkıntı çekermiyiz en azından m pakete çevirmek için?
Tamponları vs satanlar var.
Direksiyon da bulunur.
Ama ben öncelikli komple M bakıyorum mesela, olmadı ici komple M olsun :)
bence de içi M olsun, dış kolay.. sonradan halledilir;)
eğer yanLamak istiyosan aLma derim..
alper abi aranıyor konusunda yazdığım araca baktınızmı yani aradınızmı bostancıoğlunu ??
aramadıysanız arayın aracın resimlerini isteyin ilanı yok sahibindende filan ilanla satış yapmıyolar..arabayı bi görün çok acayip temiz bişey..
konuyu açan şahan abi sende dediğim gibi kartal bostancıoğlu otomotivin telefonu adresi bul orda 2. ellerde e46 var compact bi gör o arabayı..
Bostancıoglunun 2.el sitesinde görünmüyor compact...
ferhatcım saolasın biz Allaha şükür bgn bulduk aradığımızı.. hatasız, siyah, sunroof, m direksyon falan olan bişi bulduk kapora werdik :)
Hayırlı olsun, nerde buldunuz alper?
cem abi (C-CAR) nin tanıdığı bi galeriden bulduk :) bende şaşırdım walla borusan bakımlı ilk sahibinden falan olunca
süpermiş walla hayırlı uğurlu olsun :) dur bakalım umarım darısı benim başıma :) kafama göre bişey bulamazsam sanırım 206rc lere bakmaya başlıycam..
3.16da olsa 3.18 de olsa BMW herzaman BMW dir.Yakıt yönündende servis yönündende sıkıntı cekmezsin M paket sonradanda yapabilirsin sen temiz bulmaya bak 2.elde.şimdiden hayırlı olsun.
04 320d war istenırse