bız gonderdık ızmıre sedeflı beyaz s2000 daha bı ay anca oldu
Printable View
bız gonderdık ızmıre sedeflı beyaz s2000 daha bı ay anca oldu
Atar yaşı 14 e düştü akü. Yazık.
aynen öyle insanlar klavye delikanlısı olmuşlar.
Allah yardimcilari olsun :(
Yaşı küçük arkadaşlarımız biraz daha saygılı, yaşı biraz daha büyük dostlarımız biraz daha hoşgörülü olmalı forumun kalitesi için.. Yazık konu nerden nereye geliyo sonrasında.. Kaza yapan kardeşimize geçmiş olsun inş ciddi bir sıkıntı yoktur ... :(
Vay arkadas bunu da mi gorecektik :)
Yaş ile çok fazla alakası olmasa da yaşı küçük arkadaşlar bazen haddini aşıp klavye ile normal zamanda söyleyemeyeceği şeyleri burdan söyleyebiliyorlar ama bazıları da gerçekten çok saygılı ve efendi bence o yüzden ;
En iyisi TC.Kimlik veya Cep tel(sms sistemi) ile üyelik tabi admin'ler bu konuyu daha iyi bilir.
Bi bitmediniz amk....
Nedir bu yas muhabbeti yav arkadas biraz sagili olclim buyugumuze ...
Özgün abi bana çok yardımcı oldu Cem le beraber kimse yönetime laf etmesin . Burda hiçbir moderator veya admin egosu için konuşmuyor çözüm sunuyor . Bende yaşadım güzelce yaklaşana güzelce yaklaşıyorlar.
o değilde kaza yapmışsa yapmış adamlar geçmiş olsun allah kolaylık versin şifa versin.
nedir bu merak ?? kaza günlüğümü tutuyosunuz ? şu kazalı bu kazalı die bilince nolucak ? paran varsa araç alacaksan baktırır alırsın çok paranoyağım dersen otobüse bin.
adam kaza yapmış kim yapmış nası yapmış arabanın plakası neydi vay vay. biride demiyo birader kanamı ihtiyaç var acaba bi yardım edebilirmiyiz hastanede yatana