satışını düşünüyosun eyvallah
peki bunun alışını napıcaz yada bakım masrafının fazla oluşunu :soru:
yanlıs anlasılmasın dizel karsıtı degilim ama senede 10-20bin km için dizel almak gereksiz geliyor
Printable View
bütçeme göre alışveriş yaparım atıyorum; 30bin lira benzinli leona vereceğime gider dizel corsaya veririm gibi ama daha rahat gezerim gezerken düşünmem.
bakım masraflarıda öle pek bi fark yok taş çatlasın 100 lira fark var dizelle benzin arasında o da 15bin km de bir.
tercihleri bütçeler belirler.bende 2009dan beri dizel arabaya biniyorum çok kâr ettim bugüne kadar
dizel baya bi masraflıymış ya.. sağolsun konuyu açan arkadaş bana gerçekleri gösterdi.
hemen dizel arabamı bugün satıp, benzinli araba alıyorum.. :D :D
Dalga gecicek bisey yok bi fikir ortaya koydum kabul etmek zorunda degilsiniz herkesin fikri kendine.Bahsettigim olayla yaptiginiz eylemi bagdastiramadim , kimseye benzinli arac alin daha masrafsif oluyor demedim yazdiklarimi ya eksik okumussunuz yada yanlis anlamissiniz,saygilar.
fikirlerinde yanılıyorsun arkadaşım.. saygılar..
dizel araç moda değilde mecburiyet başka bişey değil yani :D
Sene olmus 2013 arabayla gezmek luks ise benzinli aracla gezmek super luks 1.3 ile 1.6 dizel araclar en makuludur. Suan 1.6 lpgsiz benzlinli aracla geziyorum vallahi biktim benzin parasindan.
sınıf düşürüyorum ama gaza basarken düşünmüyorum. 2009dan bu yana 3 farklı dizel aracımda toplamda 60 bin km yol yaptım benzine oranla yapılan kârı sen düşün.
ayrıca ilk dizel aracım 2007 astra H 1.3 dizel enjoyu 25bine aldım sonra kaza yaptım pert oldu kaskodan 26 lira aldım piyasası artmıştı 27-28 olmuştu. sonra yine 2007 model astra H 1.3 dizel cosmo aldım 28.500a 30.500a sattım ve araçları satılığa çıkarttığımda beklemeden sattım hemen nakite çevirebilmiştim bu da çok önemli. kuzenim 2009da sıfır aldığı 10-15bin kmlerdeki benzinli astrasını 2-3 ay bekledi satamadı sonra fiyat düşüre düşüre 3-4 lira altına anca sattı
Zaten arkadaşımız km çok yapmayanlardan bahsetti konunun başında da belirtti ve lüks segmentteki araçlardan bahsetti gerçi jetta passat lüks segment sayılıyor o da ayrı bir durum
100 km ortalamam 5-6 lt civarı arada gazlıyorum :)
yeni modanın küçük hacimli benzinli araçlar olması lazımdı. artık millet mazottan kısılanın dizelin bakımının yediğini anlamış çoğu kişi bundan yanıyor aslında 3 4 yıl önceki ilgide şu günlerde yok dizele
genelde ikinci elde satılırken benzinli ile aynı fiyatamı satıyoruz ki denmiş ama canım ülkemde neden 150 - 200 bini bulmuş dizeller için Motoru bitmiştir. alınmaz bu deniyor ?
artı Bu işin bide bakım ayağı var dizeli bakımsız bırakırsan vay senin haline ama benzinlide iş bu kadar vahim değil... dizelin bakım masrafının da agır olması cabası
ancak Dizel - Benzin farkı kiminde ekonomi iken kiminde zevk meselesi gerçek olan tek şey ise yılda 80 100 bin km yapmıyorsanız benzinli her zaman candır.... :)
dizel aracımda var benzinli aracımda 2 litre benzinlide ş. içi 45 - 50 kr. ( otomotik vites ) yakıyorken 1,5 dizelde 28 - 30 kuruş yakıyorum sebebini bilmiyorum ama benzinli daha cazip geliyor :)
O ilginn olmayisi tamamen pompadaki fiyat ile ustune birde bayilerin sirf dizel diye koyduklari ekstra bedellerdir yoksa bakimda ne fark var dizel corsam vardi astram vardi ekstradan bi mazot filtresi deisiodum oda 30000de bir. Ondanda ne olucakki
üreticiler araç üretirken ekonomik ömür biçerler zaten bu bazı markaların kullanım kitapçığındada yazar arabalara ortalama verilen ömürde 10-15 yıl arasıdır.. artık o yaşdan sonra metal yorgunluğu ve arabanın bazı parçalarının ömürünü vadesini bitimesinden dolayı her an sorun çıkartabiliceği ihtimali olduğundan ekonomik açıdan vadesini doldurduğunu düşünürler firmalar.. gerçi bunlar büyütülücek şeyler değil bana göre firmalar hem yeni araç satabilmek hemde eski araçlardaki sorumluluklarını üstünden atabilmek için bence bu tip şeyleri söylüyorlar neticede 40-50 yaşında tıkır tıkır çalışan araçlar var sorunsuz..