Para ve vakit kaybi...
Para ve vakit kaybi...
beklentim yüksekti ama hiç bulaşmıyım bile bari![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
gecen akşam gittim gitmez olaydım bırakın gülmeyi sıkıntıdan patladım resmen ikinci yarı salondaki insan sayısı yarıya indi
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Fragman filmin reklamı ve bir nevi özetidir.
Açıkçası fragmanlarını görerek önyargılı yaklaşıyorum ve gitmeyeceğim.
Çünkü İsmail Baki Tuncer'i Yavuz'un Minibüsü'nden takip edip tiplemelerini çok beğenmeme ve çok başarılı bulmama rağmen. Bu yapılan prodüksiyonun konu ve karekter olarak içinin boş olması sebebiyle kaliteli komedi izlemek isteyenlere hitap etmeyeceği ortadadır.
Ayrıca fragmanlarda bende ilk uyandırdığı izlenim öyle ya da böyle hiç haz etmediğim Recep İvedik karektene benzemesidir.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Bence gitmeyin zaman kaybindan baska bisey degil, biraz milionarie biraz recep ivedik çakmasi. Gitmemeniz ozellikle tavsiye edilir.
Youtube'daki skeçleri kat be kat daha başarılı ve daha komik. Adama bayılıyorum, Sabit Kanca'nın da bütün skeçlerini defalarca izlemişimdir ama sinemada gitmeyi tercih etmemek gerek. Netten izleyin, gerek yok. Hatta filmi de netten izlemeyin, onun yerine skeçleri izleyin, çok daha komik.
öyle işte.
ben daha kötü filmlerede gitmiştim. Adam elinden geldiğince bişeyler yapmış kendide farkındadır. bence gelişip daha iyisinin cıkmsı için en azından türk sineması olması adına gidilmesi lazım :/
Recep ivediğe gülmeyenlere inat salonda gülmekten ağladım ya![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
bazen sıkıcı bazen komik bazen düşündürücü, ama en sevdiğim erdoğana giydiriyor ya helal olsun dedim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Sadece giydirme yeri güzel o kadar.
Eğer Türk sinemasına katkım olsun diye izleyecekseniz gidin.
Yok ben gülcem diyosanız birdaha düşünün. Bir iki yeri dışında güzel espiri yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)