2 defa benımde camı patlatılar ama yakalarsam bende onu patlacam geçmiş olsun
Printable View
2 defa benımde camı patlatılar ama yakalarsam bende onu patlacam geçmiş olsun
kaskodan orjinal teybini alabilirsin.
çok geçmiş olsun benim arabaya da girmişlerdi Küçükyalı da iken:( teybi çaldın anladık da vitesin orada ki konsolu neden çalarsın be hırsız! senelerce bulamadım konsol ole dolanmıştım yıllarca:(
babamın aracından 2din , benim araçtan aynı marka 2din.. aynı hafta camı patlatarak çalmışlardı 1-2 sene oluyor.. hiçbişey çıkmadı ..
çok geçmiş olsun hoca, rüyanda gördüğüne göre kalbin baya temizmiş, ne kadar küfür etsek az
kasko firmanın anlaşmalı olduğu cam servisleri internet sitesinde yazar; zaten anlaşmalı cam servisleri çoğu firmayla anlaşmalıdır. her hangi bir anlaşmalı cam servisini arayın olmadı; sizin firmayla anlaşmalı olup olmadığını sorun.
benim poliçede araç ses ve görüntü sekmesi altında 2000 tl gibi bir rakam yazıyor, ben ekletmedim, sizinkinde de böyle bir şey olabilir, baktınız mı? hiç olmadı honda servisinde orjinal teybini takarlar en azından
Ülkede caydırıcı cezalar olmadığı sürece olağan durum..
Geçmiş olsun
Abicim çok geçmiş olsun , üzüldüm gerçekten. HAyırlısı Allahtan artık
Hayirlisi arkadaslar saolun
Saolsun polisler geldi tutanak tutturduk.camlari servise soyledim yarin gelicek.on camda catlak vardi onuda degistiruyorum.teyp icinde anlasmali yerle gorustum yarin ordan teyp alicam.aracida simdi lastikciye biraktim bu boslukta onlari degistirim cami yok sokakta birakamiyorum.
Allah kimsenin basina vermesin bu gunum boyle bitti gitti okadards isim vardi.
geçmiş olsun emre abi
bunda da vardır bir hayır, o kadar işinin arasında başka bi şeye vesile olacaktı belki de
Emre hacı çok geçmiş olsun.
Cok gecmis olsun, ayni olay basima 3.5 sene once geldi, aracin sol camini patlatip teyp kafasini, sozlumun cantasini (2 telefon vs. para, nufus cuzdani), benim kisa pantolonum, ehliyetim, ruhsatim, bos cuzdanimi bile goturmus haysiyetsizler. Zabit tutuldu jandarma tarafindan ama birsey cikmadi tabiki.
Kor yanlarindan ciksin ins.
gecmıs olsun
Vay şerefsizler.Milletin malına kast ediyorlar.Geçmiş olsun kardeşim.
Herkeze tek tek tesekkurler eksik olmayin arkadaslar
Gecmis olsun Allah beterinden korusun.
Ep3 typer oem cd calar teyip koduyla birlikte var kozmetigi duzgun daredevil de teyip.
Geçmiş olsun Emre....
Gecmis olsun serefsizler ya.
Yillar once Gumussuyu askeriye onunde tum muzik sistemim calinmisti. O gun bugun hic sistem yaptirmadim .. Cok gecmis olsun. Umarim bulunur diyecegimde imkansiz gibi birsey heralde.
Gecmis olsun knka
geçmiş olsun kanka kaskodan orjınal teybını alırsın dıye dusnuyorum sonucta kasko hırsızlık olaylarını kapsıyor ;)
sigortadaki abla 2004 civic camlarını sipariş etmiş.Allahtan akşam camcıya kendim gidip yarın camların geliş saatini kontrol ettim.tabi abi işi bildiği için senin camlar yanlış dedi ilk şok..istanbulda aramadığımız camcı kalmadı ikinci şok :)
yarın arabayı tuzlaya götürüp garaja çekicem..çünkü camcı arkadaş min 1 hafta 10 günden bahsediyor...tanıdığı çıkma cam satan biyer olan varmı?
Geçmiş olsun rüyanızda görmeniz çok ilginç olmuş
Geçmiş olsun emre abi..
cok gecmis olsun...
geçmiş olsun :( üzücü durum
geçmiş olsun canını sıkma camı aynı diğer markalardan takarsan dikkat cekmez
farklı şeylerde olabilir ındashla bitti dua et bence
beyin fırtınası yaptımda...acaba o şerefiz bu tarz sitelere üye olup böyle konuların açılmasını bekliyormudur?
geçmiş olsun abi..
Öncelikle geçmiş olsun neden orjinal teybini satın alıcaksın kasko bunu karşılamak zorunda çünkü teybin arabanın orjinal parçası sonuçta .indash poliçende ekli değil ise orjinal teybin kenarda oldugu halde sonucta teybin calındı kasko indashın calındıgını nerden bilicek orjinal teyibin dursa bile kaskondan tekrar bi teyip alabilirsin . Bu arada ne çok teyp dedim :)
emre geçmiş olsun.çok üzücü bir durum.Allah belalarını versin:ofk:
qeçmis olsun allahtan bulsunlar...
Geçmiş olsun gerçekten mide bulandırıcı bir durum.. Bende merak ettim satılık ilanlarında indash takip edicem önümüzdeki günlerde :)
Gecmis olsun Emre.piyasadaki dukkanlarda orjinal cam yok.eger cikma orjinal bulamazsan servisten siparis et bence.ses sorunu olaniliyor orjinal olmayanlarda.
Geçmiş olsun