dizel bir araç düşünüyorum her gün şehir içi gezebileceğim
207-206+-clio-ve fiesta bunlardan hangisini aırdınız ?
max 30 bin lira bütçe var![]()
dizel bir araç düşünüyorum her gün şehir içi gezebileceğim
207-206+-clio-ve fiesta bunlardan hangisini aırdınız ?
max 30 bin lira bütçe var![]()
yeni clio 30 a dizeli yok eski kasa hosuma gitmiyor ,
2010-2011 fiesta 2.el olabilir ,
yada 0 olsun derseniz o fiyatlara 0 206 + lar var![]()
kısacası ben fiesta ile 206 + arasında düsünürdüm ,
almışken biraz daha güzel , düzgün , kalite olsun derseniz bence fiesta
yok sadece dizel olsun dersenizde yine 2010 206+ lar 25.000 civarı 5 lirada cebinize kalır![]()
2008 focus hb bulabilirsin temiz 110 beygir arkadasında belirtiği gibi bizde arıyoruz tercihimiz focusdan yana 1.4 d corolla 1.4 fiesta fln çekişi pek tatminkar değil.
'' en iyisi ben değilim ama benden iyisi yok ''
José Mourinho
2008 307 feline verelim110 hp
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
206 kullanmış biri olarak 206'dan uzak dur derdim, ön takıma bir kere daldın mı ardı arkası gelmiyor, sürekli ön takımdan parça değiştirirsin. Ben yerinde olsam Fiesta ile Clio bakar temiz düzgün hangisi denk gelirse alırdım. Clio daha az yakıyo ama Fiesta'nın da tipi Clio 3'ten daha güzel bence.
öyle işte.
Fransiz almayin mumkunse fiesta da kronik sorunlari var. Focus o fiyata alinabilecek en guclu konforlu donanimli ve az yakan dizel
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
c2'de olabilir 1.4hdi'ın en az yakan aracı. Fiestayı tavsiye edenler olmuş kaskodan kullanmıştım 5 gün bence 5 para etmez bir araç. yol tutuşu yok, 14 tdci'nin gidişi iyi değil ama yakıtı çok. kendi aracımdada aynı motor var 225/40/18 jant lastik var ona rağmen 307 uzun yolda fiestadan az yakıyor..
kardeşim ilanını gördüm geçen dizel almak için mi satıyorsun ?
fiesta titanium öneririm
corsa D sport da olabilir
şehir içi az yaksın ve diğer giderleriyle de tasarruflu olsun düşüncesiyle alacağın için düşük hacimli araç seçmeni öneririm, 1.3 punto evo corsa cdti olabilir ikisininde tek kapı 4 kapı seçeneği mevcut,4 kapıları 27-28 lere temizini bulursun hemde üst model olur
fiesta ya da corsa çok güzel olur bence. hem keyifle binersin istediğin gibi oynarsın.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
- büyük araç istemiyoruz![]()
bu modeller içinden seçicemtercihbunlar
bunuda düşüneceğim teşekkürler
- ford ka tekkapı
- 307 sıcak baktığım bir araç dğeilteşekkür edeirm
fiestanın tipi güzel ama yakıt çoğundan fazla diyebilirm ben hafta içi hep okula araba ile giden gezen biriyim ondna en az yakana bakıyrm donanım vs peki takmıyorum açıkçası
- megane sattık yeniden büyük araç düşünmüyoruz
- seçenekler sadece bunlarteşekkür edeirm
1.6 tdci nasıl yakıyor
- seat bunda ekleyeceim aramalara
4 kapı araç bakıyorumteşekkür edemr
![]()
ilanı öylesine açtım abi GTI' satılmayacak 2.aracı almayı düşünüyoruzGTI Candır
corsa vardı şimdi değişiklik arıyorum
aynen bu tarifte arıyorum şehir içi az yaksın tasarruflu 4 kapı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)