benım getz arka koltuklarıda yatırınca yolcu koltugu ıle bırlıkte tavana kadar doldurdugumda 40tane notebook alıyor hıc resım cekmek aklıma gelmemıstı :)
Printable View
benım getz arka koltuklarıda yatırınca yolcu koltugu ıle bırlıkte tavana kadar doldurdugumda 40tane notebook alıyor hıc resım cekmek aklıma gelmemıstı :)
Şehirler arası otobüs niyetine kullanıyoruz yaz tatiline gelip giderken : )
hahaha :D :D Gürkan abiye atıcam linki cevaplasın :D :D
bazen nakliye aracı olarak :D
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...56399491_n.jpg
bazende masa olarak :D
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...58742935_n.jpg
şu an evde 3 araba var
1. peder beyin 73 diesel mercedes i..
babamın arabaya ilgisi eşşoğlueşşeğe binmek gibi nerdeyse :D
tecavüz edercesine biner..
hiç bir bozuk yolda yavaşlamaz, kasisler onun için düz yol..
kurban bayramında arabanın bagajına devasa büyüklükte bir tosunu, kesilip parçalanınca doldurup giden bi adam.. hatta o gün yer çamurdu ve arabanın arkası o kadar yüklenmişti ki araba dönebilsin diye bikaç kişi kaputuna oturmuştu :D
arabanın bagajı, arka koltukları paspas kısmı dahil tavana kadar fayans doldurup eve taşımışlığı vardır.. tabi exhaust yeri öpe öpe :D
ama arabaya yaptığı en büyük yüklenmesi, yanlış hatırlamıyorsa 11ton ağırlığa sahip 70küsür model mack TIR ı arabanın arkasına bağlayıp çekerek vurdurmasıydı :D
yeminle almanlar bu w115 leri acayip sağlam yapmışlar.. adamın hertürlü enteresan tecavüzlerine 1991 den beridir katlanıyor :D 14 kişi artı bagaj pikniğe gitmek dahil :D
2. araba kardeşimin 89 golf2 si..
o arabasına tertemiz biner, her fırsatta arabasını yıkar cilalar vs..
sigara içirmez kesinlikle..
maksimum 3 kişi biner onun arabasına..
zaten bagaj tamamen bass kabini, arabada ne yedek lastik ne kriko :D
sadece ben hurdacılara vs gidince içinde bi ton malzemeyle dönerim, sora veryansın küfürün bini bir para :D
benim araba yatışlarda olduğundan onun arabayı kullanıyorum hep işim oldukça, o yüzden saygılı davranmaya özen gösteriyorum karakterim elverdikçe :D
3. de benim araba :D 85 golf2 16v gti..
arabayı sorunlu satın aldık proje arabası diye..
istanbuldan çekiciyle geldi, 8 aydır falanda otoparkta yatıyor..
pek kendi aabama binmek nasi olmadı henüz :D
sadece birkaç iş için sanayiye falan babam tarafından hunharca çekilerek götürülmüşlüğüm var o kadar :D
bu yaz nasipse projeyi bitirip eşşeğe biner gibi binicem inş :D
En son jantsız vaziyette 16 tane lastik koydum 200sx'e. Trafik saati Avcılar yanyolda pek hoş karşılanmamıştım :)
6 Kişilik dikdörtgen masa bile taşıdım be :)
vay arkadaş neler varmış :D
Büfeci olduğum dan artık su,kola v.b seyler tasımak artık bana normal geliyor ama en son bmw i satmadan bi gun once 2 tane saanen keçisi taşımıştım çeşke fotoğraf çekseydim :D
1metreye 2m romorkumuz var. arabanın arkasındaki çeki demiri vasıtasıyla ne dükkanlar, ne koltuklar, ne klimalar, ne masalar taşınmadı. arabanın arka helezonları yok artık. orjinal yayla .ötten basık duran tek araba bayır aşşağı düz duruyor araba :D düz yolda ise önde 17"jant arkada ise 14" varmış gibi eğik duruyor.
en kıl olduğum şey ise arka koltukta tahta ve cam taşıması, babam arabaya eşşek gözüyle baktığı için, arkada 10kg lik takım sandığı, arabanın krikosu + pederin kendi krikosu stepne lpg falan rahat bagajda normalde 50-100kg var. rutin olarak haftada 1 4x19lt su taşınır. bagajın hali içler acısı iken, herzaman koruyup kollamama eağmen iç mekanda kapı pandizotlarında 3-4 derin çizik, koltuk altında biraz yırtılmalar var.
idün akşam hatta tartıştık, arka koltuğa 10tane cam koyuyor en son dedimki baba camları 100 liraya alırmısın evet, arabayı komple kaplatırmısın elbette hayır. ama ertesi gün gene aynı.
Arabam da her nevi sigara alkollu alkolsuz ıcecek içilir( Bayanlara hayatta sıgara ıcırmem).Torpitoda çoğu zaman tuzlu fıstık eksık olmaz, Ama aracım ne zaman bakılsa tertemızdır. Gece sabah boyu takıldıysam dahıl yıkamadan evın onune getırmem ( hastalık durumu harıc ), Yapılmasından nefret ettıgım sey arka camların acılması.Nedendır bılmıyorum ama hıc hoslanmam.
Siteden araba alınmazmıs bir konuda herkes butun pislıklerını döktu :D
fayans çimento taşımışlığım var :D
Forumda amma sucu varmış hee :) eskiden Şantiyeciler olurdu çimento, kumtorbaları vs :))))
Lütfen ilk mesajdaki fotoğraflara bakın...
O araba ile Bayrampaşa Praktiker'den Anadoluhisarı'na kadar sekiz (8) kişilik balkon masası taşıdık eşimle beraber.
Üzerini açtık, masayı da elle başımızın üzerinde tuttuk. Yolda makas atmadım.
Evlendiğimizde gelen bütün çiçekleri yine aynı araba ile bir defada taşıdık. Kırmızı bir saksı gibiydi.
Bir keresinde Kilyos dönüşünde eşim bir fidanlıkta 2.45 boyunda bir kızıl erik ağacını beğendi.
Yine üzerini açtık, ağacı ön koltuğun önüne dik koyduk, eşim bağdaş kurup oturdu, onca yolu ağaçla geldim.
Ağacın üzerindeki erikleri dökmedim, yaprağını bile dökmedim. Köprüyü de 25 Km hızla geçtim. Görenler gülmekten resim bile çekemedi. Polisler bile güldü.
Kardeşimin düğünü için 6 kasa bardak ödünç almıştım. Kasaları ön koltuğa istif ettim, en üzerine de eşim oturdu. Hatunla aramızda 1.5 metre irtifa farkı vardı. Beylikdüzü - Beşiktaş Arnavutköy yolunu öyle gittik. Yağmur da çiseliyordu o arada. Eşim çooook küfür etti o gün.
Yunanistan dönüşünde gümrükte pasaportları uzattım, adam "ikinci şahıs nerede" diye sordu. "Eşim kutuların altında" dedim. Bu arada paketlerin altından bir el çıktı, "buradayım" dedi.
Bu arka cam takıntısı bende de var sürekli kilitli durumda arabayı aldıgımız ılk gunden beri :D daha 1 kere olsun acmadım sanki bütün camlar acılınca apaçi işine kaçıyor gibi nerdeyse aynıyız gecenin üçünde petrolde araba yıkatıyorum :D ama bi tek tuzlu fıstık yok bende
tur başına 5 lira alıp gençleri gezdiriyorum :D