User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
128 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Modifiye ettiğiniz araçları nasıl kullanıyorsunuz?

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ygtrn video akşam akşam iyi geldi Helal olsun

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemek yedirmiyorum , leke bırakıcak içecekler içirtmiyorum , kedi köpek vs almadım daha bu güne kadar cok acil bi durum olmazsada almam sanıyorum . arabaya binerken eşiğe basanlara ayar oluyorum birde

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada, benim arabada sigara içilir, yemek yenir, kahve, çay içilir, mantı partisi bile verilir.
    Umurumda değil.

Diyelim ki kahve döküldü. Ya da bir tencere mantı döküldü. Bütün panelleri, halıyı, ne varsa sökerim, tertemiz yapar takarım.

Bir kere yaşıyoruz. Kendimi durduracak değilim.
    Bende de sigara, çay (yazları 2 termos ; 1000km Alanya-Evreşe ) , kahve türevleri, meşrubat türevleri, abur cubur, dürüm yenir içilir

Temizlerim biter aynen abi

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sigara kokusu benim gibi sigara içmeyenler için resmen eziyet oluyor. Arabada sigaraya karşıyım
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yemek yedirmiyorum , leke bırakıcak içecekler içirtmiyorum , kedi köpek vs almadım daha bu güne kadar cok acil bi durum olmazsada almam sanıyorum . arabaya binerken eşiğe basanlara ayar oluyorum birde
    5 kişi İzmirin sakat mahallelerinde dolaştık zamanında onu unutma

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 kişi İzmirin sakat mahallelerinde dolaştık zamanında onu unutma
    İnsan formunda bindik abicim arabaya en azından

Korku dolu o günü hatırlatma lütfen

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamda mal taşınır sigara içilir tekstilci olunca cuval taşınır yemek yenir dökülmüş dökülmemiş sıkıntı yapmam
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cigerini sökerek

Sheyhzade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlığı görünce koltuğuna oturarak diyesim geldi
    Atlas Motorlu Araçlar

Denizli

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çanakkaleliler bilir, Radar diye bir yer var, deniz ayağının altında. Memleket gitttiğimde en büyük zevkim Burger King'de paket yaptırdıktan sonra Radara arabayla çıkıp Burger yemek. Ranch sosumu, sarımsaklı mayonezi gösterge panelinin önüne koyarım, patatesi Steakhouse'un kutusuna döküp crvlerdeki şför kolutu ile yolcu koltuğu arasındaki sehpaya koyarım. Bardaklığa da İceTea'mı koyduktan sonra, o manzara eşliğinde yemek, paha biçilemez

Bak canım çekti yav
    "Korkmadık, savaştık"

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Albea'yla 10 tane 19 Litre damacana su taşıdığımı bilirim, şahitlerim var Damacana King

Arabam yeni, orjinal ise zarar verecek hiç birşey yaptırmam, normal ise sigara içerken külü ile koltukları yakmamak şartı ile içiririm,

Geriye kalan herşeyi yaptırırım ama 1 biradan fazla içmem araba süreceksem, bu konuda netim.
    New Toy! - 41 AJV 325

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sert kullanıyoruz

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okadar yapıyorum ediyorum, gece denemeye çıktığım araçla bide dağ taş geziyorum, ikisini bir arada yapabilen tek üğe benim herhalde

BORKED
    Ey maşallah ne Jeep miş be ))

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendim haric 2 kişiden fazla almıyorum normalde ama binicekler bayansa sıkıntı yok kaç kişi istiyosa binsin

ANIL ERCAN
    Misafir
    20 Agustos 2009'da Sıfır KM aLdık arabayı Ogunden bugune Aynen şu şekil kullanıyoruz..

* Gerekmedikçe İstanbul trafigine Çıkartmıyorum. (Dizel oldugu halde 45.000 km'de aracım Bu KM'nin 30.000nini uzun yolda yaptı)

* Yazın köye giderken Bagaja asla 3 tane valizden Baska valiz Koydurmuyorum.

* Arabanın içinde Asla sigara içirtmiyorum. 1 Kere bile sigara içirtmedim. Orjinal Araba çakmagını 1 kere bile çakmadım. P.ç'ligine bir arkadasım Çakmağı çaktı Agzına vurdum bitane indirdim arabadan Asagı Cakmagı cektim cıkarttım Allahtan yanmamıs.

* Arka koltuklara 3 kişiden fazla Asla Çok çok Acil olmadıkça almam. Zaten taş çatlasa 40 50 kere Oturulmuştur arka koltuklara. (Bi Kere 5 tane kız binmişti arka koltuga)

* Arabayı her hafta mutlaka 2 kere Yıkar parlatırım.

* Arabanın üstüne Çay tabagı çay bardagı koyuyolardı tekme tokat kavga ettim Koyuyolar diye Simdi bi allahın kulu koyamıyor mahallemde.

* Evimin önünde çam ağaçları var mutlaka 2 çam ağacının arasına ve Ufak kaldırıma sıfır bir sekilde koyarım. Eve çıkarım yukardan bakarım baktım yamukluk var 3. kattan aşagı üsenmem iner Arabayı düzeltirim.

* Bagajım Fabrikadan Nasıl cıktıysa öyledir yani Gereksiz ıvır zıvır yoktur. Bagajımda Sadece Temizlik malzemelerimin Çantası ve İlk yardım seti vardır

* Stepnem Sıfırdır Hiç Kullanmadım. Çok Çok Zor bi durumda Kalınca Kullanıcam.

* Arabama biri yaslanırsa Bagırıyorum Birader Araba yeni boyandı Üstün boya olur diye Hemen yaslandıgı yerden kalkıp arkasına bakıyor kamil

vs. vs. Daha bir çok manyaklıklarım var

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gavur mali gibi, kasislerde durmam, hic umursamam, o kadar 285/75/17 lastigi time trial kasmaya koymadik .

baya hor kullaniyorum yani, kaputta dal, tas ezigi var, boya cizik ama arazi icin sonucta.., icinde sigarada icerim, bos pakedi arka koltugada sallarim, sonra ayda birlik yikamada atarim ne varsa cop falan, benzini koy devam et bendeki mantik... ,

zaten modifiye namina bi magnaflow kedi poposu egzoz, ve k ve n hava emicisi var bole vtec acio sanarsin .

Camurlu gezerim, Allah yaratti demem ezerim

tabi modifiye anlayislarimiz cok farkli

Pardon resim kasarligi oldu ama.
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 Agustos 2009'da Sıfır KM aLdık arabayı Ogunden bugune Aynen şu şekil kullanıyoruz..

* Gerekmedikçe İstanbul trafigine Çıkartmıyorum. (Dizel oldugu halde 45.000 km'de aracım Bu KM'nin 30.000nini uzun yolda yaptı)

* Yazın köye giderken Bagaja asla 3 tane valizden Baska valiz Koydurmuyorum.

* Arabanın içinde Asla sigara içirtmiyorum. 1 Kere bile sigara içirtmedim. Orjinal Araba çakmagını 1 kere bile çakmadım. P.ç'ligine bir arkadasım Çakmağı çaktı Agzına vurdum bitane indirdim arabadan Asagı Cakmagı cektim cıkarttım Allahtan yanmamıs.

* Arka koltuklara 3 kişiden fazla Asla Çok çok Acil olmadıkça almam. Zaten taş çatlasa 40 50 kere Oturulmuştur arka koltuklara. (Bi Kere 5 tane kız binmişti arka koltuga)

* Arabayı her hafta mutlaka 2 kere Yıkar parlatırım.

* Arabanın üstüne Çay tabagı çay bardagı koyuyolardı tekme tokat kavga ettim Koyuyolar diye Simdi bi allahın kulu koyamıyor mahallemde.

* Evimin önünde çam ağaçları var mutlaka 2 çam ağacının arasına ve Ufak kaldırıma sıfır bir sekilde koyarım. Eve çıkarım yukardan bakarım baktım yamukluk var 3. kattan aşagı üsenmem iner Arabayı düzeltirim.

* Bagajım Fabrikadan Nasıl cıktıysa öyledir yani Gereksiz ıvır zıvır yoktur. Bagajımda Sadece Temizlik malzemelerimin Çantası ve İlk yardım seti vardır

* Stepnem Sıfırdır Hiç Kullanmadım. Çok Çok Zor bi durumda Kalınca Kullanıcam.

* Arabama biri yaslanırsa Bagırıyorum Birader Araba yeni boyandı Üstün boya olur diye Hemen yaslandıgı yerden kalkıp arkasına bakıyor kamil

vs. vs. Daha bir çok manyaklıklarım var
    aferin metal parçasını insana tercih ettiğin için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koltuk yok arkdaşlarımla geziyim yakıt desen çok yakıyo binen zaten 2 dk sonra inmek istiyo günlük arabamız var iyiki
    2000tc king

Batuhan Sayın

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bide direk paspasi cope attim gecen, orjinal jeep paspasti.., icine kusmustu arabanin icine sarhos arkadas.. kisacasi herkes gibi ole aman cizik gelmesin yok sole olmasin bole olmasin derdim yok... mezara goturcek haliniz yok ya sonucta, tamam sakinirsiniz edersiniz, ama lavugun biri gelir vurur , ondan fazla materyalist olmamak gerek...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)