asil ancak kupon bir araç. önceki mesajlarda belirttim daha bol yedek parçalı honda bmw mercedes ford gibi araçlar tercihim olacak.
Printable View
Toyota corolla bak gli felan japon sonucta ;)
Toyota camry bulunabilir .
nedendir bilmiyorum GSI SFI alın diyesim geldi. Lexmaull manifoldla tadından yenmez bi hal alır... Tek kapıdaki seçenek GSI. Haa 4kapı farzdır dersen: Sedan Si :icon_tup:
manuel 520 lpgde 30-35 kr yakacaktır diye düşünüyorum
bu rakam integrada 27-30 kr civarında kalır diye düşünüyorum.
hondada avantajım sınırsız denecek kadar çıkma yedek parça temin edebilirm ancak hem stock teg performans şüphem var hemde seçenek kısıtlı teg de bir araca mesaj attım sahbinden dedi araç nerdese azar yedim mesaj attım diye :)
vtec yapılmış bir araç olsa lpgde tepkisi ne oluyor onuda bilmiyorum yada lpglisi varmı.
e34 ise çok seçenekli ancak temiz zannedip pis çıkarsa çok pis yapar beni yarı parası kadar para yer üstüne.
kararsız kalma sebebim esasen bu tarz sebepler başka araç tavsiyeleri geliyor fena olmuyor ama kupon ve yüzü eski araçlara bulaşmam.
hayırlısı bakalım inşallah karar vereceğim
ae101 alın sanayiye hareket çekin :D
işin gerçeği istediğiniz rakamlara çok güzel e34 ler var bende aynı rakamlarda e34 aranıyorum şu anda zaten bir e34 e de 14-15 den fazlası haram benim gözümde ***** siteyi bir araştırın oparalara 94-95 düzgün e34 ler oldukça fazla var