Beyaz AMG paket olucak allah kısmet ederse bakalım meguıars sonrası parlıyormu parlamıyormu görücem umarım pişman olmam siyahtan vazgectiğim için...
Printable View
Beyaz AMG paket olucak allah kısmet ederse bakalım meguıars sonrası parlıyormu parlamıyormu görücem umarım pişman olmam siyahtan vazgectiğim için...
hayırlı olsun...:)
kırmızı al bro:)
beyaz efsandir temız ve cila yiyince bakmadan duramazsın sölemiş oLıyım..
beyaz parlar barancm nıe parlamasn daha bgn arakdasn ttsını temısldk fenaa oldu kiride fazla gostermıyo tawsıye ederm =)
Araba dediğin beyaz olur. :D
Beyler biraz önce öğrendim kardeşim aradı. Baba gitmiş 2008 C220 CDI almış. 5 dk önce aradı.
Temsili resim buna benziyor herhalde.
http://image2.sahibinden.com/photos/...58_fb9f280.jpg
Hayırlı olsun...
baran cif vernel yumoş omomatik bunları karıştırarak arabayı yıkarsan cila pasladan dahada fazla parlayacaktır ama sadece beyaz arabada olur bu uygulama baska renk araçta deneme
bu arada fazla sulandırmadan fırça yada süngerle yapacaksın elbisene dikkat et lekelenmesin arabaya uyguladığında 5dakika beklesin üzerinde su felan tutma 5dakika sonra tut ve aradaki farkı gör ne cila nede pasla bir arabayı okadar parlatır beyaz arabası olan herkes denesin bence
İbo adam 2008 sıfır mercedes üstüne çamaşır sulu formül denemez bence. Heleki baran cila delisi. s2000 kullanılmaktan çok cila ile geçirdi günlerini.
valla yardım istemiş bende bildiklerimi ve herzaman yaptığım uygulamayı onunla ve sizinle paylastım kendisi bilir yapacak bişi yok :)
Kanka bizim arabalar 10 yaşında biz yaparız :) .
benim arabam beyaz cilalı ile cilasız arasında fark oluyor tabikide
yıkaması temizlemesi daha kolay siyaha göre ufak tefek kirli kalsa bile belli olmuyor. ayrıca antalya şartlarında Beyaz arabanın içine toplamıyor sıcağı yani. Daha ne sayıyım beyaz başka bir asildir :D
Benim 1 i hariç bütün arabalarım siyahtı ama ilk defa bi arabaya beyazı daha cok yakıştırdım cilalayan ustamla konustum beyazda deli gibi parlar ve cok bakımlı durur dedi bakalım görücez ama cif vernel falan aman diim :) meguıars hertürlü parlatır ben elimi sürdüğümde boyaya yumuşacık olmalı vernelle nası olur sölemeye gerek yok ama yınede teşekkürler..
rica ederim ama denemektede fayda ver derim :)
bence beyaz renk diğer renklere göre daha iyidir çünkü çizikleri belli etmez aracı kirli göstermez bi parçanın boyanması halinde araba üstünde bellide etmez
http://img372.imageshack.us/img372/1119/dscn1321fj6.jpg
http://img372.imageshack.us/img372/6053/dscn1333yi3.jpg
Beyaz her türlü parlar...Bu eski arabam...
walla baran dün yolda gördüm bi tane, amg paketli cam tavanlı komple siyah filmi bir c..inanılmazdı gerçekten, düşüneceğin tek renk olmalı bence..:)
gerçekten beyaz C +cam tavan süper. siyahta bu kadar dikkat çekeceğini ve iyi duracağını sanmıyorum.
walla baran aklını karıştırmak gibi olmasın ama şuna bi bak ya :o
http://www.sahibinden.com/2008_0_km_...XQQdisplayitem
Geldinmi sözüme armut dedik beyaz diye
e dedik beyaz diye daha haaala düşünüyosun bişeyede 1 seferde kara ver dişimi kırıcam zaten :D
yenı moda beyaz
eskıden kırmızı olsun 3 kurus fazla olsun derlerdı
sımdı arabası kırmızı olan bıle acaba beyaza boyatsammı nekadara boyarlar masrafı nekadar tutar fılan onları dusunuyor.. : )
parlama olayına gelınce her araba cılayla parlar ama beyazda oyle bır parlarkı gunesde gozunu alır :D bakamazsın kamaşır :D
o en güzeli.. bende çok kararsız kalıyorum bu ikisinin arasında madem öle ikisi de olsun :D
Abi beyaz amg c zaten geliyor B serisi alıcaktık bide aileye onun yerine iş cabrio bmw ye geldi.Kosiflerde bitane var içi dışı siyah onuda alacağız 2.araba olucak o yuzden aksesuarı pek önemli değil :)
Beyaz araca cila ve koruyucu teflon attııktan sonra, akşam gün batımında geç karşısına 1 şişe rakı iç derim :)
gerçi kaan bu sana uygun bi cümle oldu :D
teflonnun rengini bilirsin gri tonundadır. krem şeklinde yarı likit yoğun bir madde. araca cila yada pasta+cila yaptıktan sonra en son kata olarak bunu uyguluyorsun.
amacı teflon gibi korumadır ve akışkanlık sağlar. araç üzerinde ince çizikleri önler.
tırnak, toz ve bez ile silerken oluşan çizikleri.
Maliyet nedir araca komple uygulamada.
bundan oncekı 2 arabamda beyazdı ama pralaklık olarak saıyah ve kırımzıı gıbı degıl ama sıyahıın 10 gunluk kırını o 2 gunluk gıbı gosterırı rutus yapsan bellı etmez alınabılecek en guzel renlkerden bırı bence..