tekstil üzerine e ticaret yapın. en karlı iş şuan ve önümüzdeki günlerde.
Printable View
tekstil üzerine e ticaret yapın. en karlı iş şuan ve önümüzdeki günlerde.
Franchise veren tekstil firmalarına bakılabilir, düşünürsen yardımcı olurum.
Resmen çile o iş,yakın arkadaşımın 17 araçlık bi rentacar ı var adam yaşlandı resmen.Birgün polis arıyor caravelle aracınız izmirde insan kaçakçılığında yakalandı gelin alın kira sözleşmenle gidip teslim alıyorsun,2 gün önce aradılar vatan emniyetten clio symbolu verdiği adamı terörle mücadele almış gittik arabayı ordan teslim aldık.
Yapılacak iş değil ama dersen ki aylık şirketlere veririm ya da yakın çevreme kiralarım o zaman gerçekten güzel para var.Ama günlük kiralama küçük sınıf arabada gerçekten çok sıkıcı.Adama günlük 80 tl diyorsun 2 gün için adam abi nolur 70 olmaz mı diye 1 saat kafa ütülüyor.
Sizin gibi iş kapatıp elinde nakitle bekleyen birisi vardı,ıslak mendil şeklinde oje çıkarıcı stokluyordu.Sanırım 1 nisandan itibaren asetonlar yasaklanıcak ve bunun üretimini yapan ilk etapta baya güzel para kazanır.
google ve facebook reklamları ile hiç müşteri çekme konusunda sıkıntı yaşamazsın. zaten kredi kartı ile alışveriş yapan kitle sadece fiyata bakıyor. :) ister komisyonlu çalış, istersen imalatçıdan mal çekip sen sat.
başlangıç olarak sahibinden sitesini kullanarak başlayabilirsin. ben şirketimi kapattığım zaman 4 ay sahibinden sitesi üzerinden satış yaparak geçindim.
Ben gıda işine bulaşmanızı önermem şahsen.Şarküteri gibi bir dükkanımız var.Balık,tavuk ve yumurta satıyoruz.Büyük olan her şirket bizi zorluyor.Kipa,migros,bim vs...derken kendinizi inanılmaz bir yarış içinde buluyorsunuz.Zevk alarak yapıyoruz.20 yıl oldu neredeyse.Ama sosyal hayat 0.Annem babam 7 gün çalışıyor.Kurban bayramında 3,Ramazan bayramında ise 2 gün tatil var.360 gün boyunca çalışma...
Benim fikrim eliniz bu işlere yatkınsa güzel bir mekan tutulur.Kaliteli bir detailing merkezi,bir kenarında ise güzel bir bekleme salonu.(Ps3,bir adet bilgisayar,kahve,çay,tv,müzik olur.)
Bir kenarına da 3-5 aksesuar koyarsınız bu işin yolunu belirler.Tek yapacağınız dürüstlük ve kalite...
100 000 kişilik bir şehirde yaşıyorum.İnsanlara kendini özel hissettiren bir yıkamacım var.Bildiğiniz randevu ile çalışıyor.Ve çok da kaliteli bir işi yoktur!
Çok kaliteli araçları olup vakitleri olmayan ama paraları çok olan insanlara kendinizi sevdirip güvenini kazanırsanız araçları evden,işyerinden alıp tekrar teslim edebilirsiniz.Bunun için kaza anında sizi yakmayan bir sözleşme imzalarsınız.İşlem tamamdır.Hayalimdeki meslek oto yıkamacılık.(Detailing daha yoğun olacak tabi.)
Her kesime hitap etmelisiniz.Dökük,üzerinde boya kalmamış bir araba da olsa,Ferrari de olsa aynı özeni disiplini bırakmamalısınız.Bir de güzel bir isim yaparsanız ekmeğiniz çıkar diye düşünüyorum.
kendin site açarsanda bankalar bir süreç koyuyorlar. en azından sahibinden 3gün sonra teslim ediyor paranı. iş sirkülasyona girince o 3gün gözünde büyümez. deneme amaçlı 10 parça birşey al. mesela bayan ayakkabısı veya bayan gece giysisi. onları koy bir dene. sezonu takip etmen lazım. yaz geliyor mesela. yada sevgililer günü vs vs.
edit: bankalarda komisyon kesiyor bu arada. tek çekime 1.67% kesiyor. taksit yaparsan 3.00% den başlayıp 12.00%kesime kadar çıkıyor.
bi apartman kirala daireleri günlük kiraya ver artık yasallaştı bu iş bunun için ufak bi miktar para ödemesi yapılıyormuş turuzim bakanlığına galiba