vallahi biz toptan mutfak banyo imalaatı yapıyorum büyük firmalara o iş güzel iş ancak he diyince girilicek bir iş değil bende şuan yan gelir olarak kendi başıma bi yıkama açmayı düşünüyorum bu devirde ticaretle para kazanmak zor malesef...
Printable View
vallahi biz toptan mutfak banyo imalaatı yapıyorum büyük firmalara o iş güzel iş ancak he diyince girilicek bir iş değil bende şuan yan gelir olarak kendi başıma bi yıkama açmayı düşünüyorum bu devirde ticaretle para kazanmak zor malesef...
eğer bütçe yeterli ise yap sat (ev dükkan ıvır zıvır) işine girmenizi tavsiye ederim. tabiki istanbulda değil henüz gelişmekte olan şehirlerde daha karlı bir iş ve yatırım olur.
Tr de hayalmi olur yada su an varmi bilmiyorum ama bu aralar Amerika'da mobile detailing cok populer . Yani bir kamyonet ile gidip musterilerin ev yada isyerlerine gidip arabalarini orada yikayip cilaliyorsunuz boylece insanlar yikamaciya gideyim diye zaman kaybi yasamiyorlar.
Sermaye ve çevre varsa şayet arsa kovalanıp bir müteahhit ile beraber ev yapılıp satılabilir. Kısacası inşaat sektörü.
İmkanınız varsa, Kuzey Irak'ta ticaret yapabilirsiniz. Hemen hemen hiç bir üretim yok orada ve neredeyse tüm gıda malzemeleri Türkiye'den gidiyor. İyi bir setup'la güzel paralar kazanılabilir.
istanbullu arkadaşlar yakınıyordu istanbulda aspava yok diye :D o konseptde bir kebapçı açabilirsiniz
Her yerde yazdım bunu İstanbul'a Aspava'yı açan parayı neresine sokacağını şaşıracak :)
Şehir değiştirme lüksün varsa güneyde transfer şirketi kurup Havalimanı - Oteller arası transfer işine girebilirsin. Getirisi çok iyi, sezonun uzun olması çok büyük avantaj.
Aynı işi İstanbul'da da yaparsın ama bu trafikte işkence olur.
Leman Kültür düşünülebilir şuan cafeleri çok revaçta
Bence eğer imkanlarımı zorlarım diyorsanız nispetiyedeki nusr-et ortak ol derim
Oto kiralama işinden vazgeçtiğiniz iyi olmuş.Neresinden baksanız riskli bir iş.Riskleri ve pislikleri saymayla bitmez.
Araba alıp satmak desen , herkes malın gözü olmuş , kovalarsan illaki ekmek yersin ama oda sinir harbi bir iş bu ***** site yüzünden.
Gıda işinde taco restaurantı öneririm ama oda bir risk , güzel bir bütçe , sabır ve esnek çalışma saatleri lazım o iş için , ama tutarsa harika para kazandırır.
Tantuni işine de girilebilir , dehşet para kazandırır , iyi bir ustaya ve sizin işletmeciliğinize bakar bütün iş.İstersen detayları pm.'lerim.
Topraktan daire alıp sonra satmakta iyi ve karlı bir iş , düşünülebilir.
xort +1 :D
lokantacılık yapılacaksa
1 aspava
2 zalatta nın bayiliği olabilir
zalatta özellikle iş merkezlerinin olduğu bi yerde ciddi iş yapar salata makarna üzerine menüleri çok güzel
Yada ankarada kürt böreği dükkanı açabilir bir ilke imza atmış olabilirsin
Ev al sat yapın.İyi semtlerde sokak arası ana caddeye yakın bir ev bulun içi eski yıkık dökük .Alın pimapen,kapılar,mutfak,banyo,parke,mermer dizayn hesabı yapıp aldığınızın fazlasına satın.İşi incelikleriyle yapmayı bilirseniz çok para var.Gidip xx mimarlık ofisiyle çalışırsanız tabi o evi yaptırmak yeni bir ev parasına çıkar.Ucuz ama kaliteli yaptırmayı bilirseniz o zaman çok güzel para bırakır.
ama şuda var herkes kaçıyor yeni yapılmış siteleri tercih ediyor.Buda bir dezavantaj.
ortaklık düşünürmüsün?
bizim buradaki dükkanda sabahları sıraya giriyoruz börek almak için ki bizim burada 3 tane börekçi var bir cadde üzerinde
hani normalde büyük marketler yanındaki küçük dükkanı alır mağazasına katar ya bu adam tersini yaptı ufacık dükkanın yanındaki tek katlı süpermarketi satın aldı ve dükkanı hala dolu hala sıraya giriyorum
tam zamanı. bodrum marmarise 4-5 tane vip vito ile git.
Abi biz şekerleme işi yapıyoruz ve çalıştığımız firmalar parayı hep vadeli ödüyor ve nakit sıkıntısı yaşıyoruz babamın piyasada çok tanıdığı pastane vb müşterisi var onlardan bir tanesi ile ortak Dondurma dükkanı açmaya karar verdik çeşit arttırılabilinir Eskişehir de ve Bursa da bu işi yapıcaz 3 tane yer açmayı düşünüyoruz amcam mühendis olmasına rağmen oda bizimle bu işe girmek istedi ve kendimiz üreticez dondurmayı falan.Günde 30 kg dondurma ayda 9.000 tl kar hedefimiz var bu şekilde nakit ihtiyacımızı çözücez sizde böyle bir işe yönelebilirsiniz biraz uzun oldu ama :)
temizlik şirketide olabilir. ev apartman otel fabrika temizliği vs gibi..
Abi gel Karabük'e bi öğrenci yurdu aç paraya para demezsin. :)
ahmet döşemelik kumaş sat mobilyacılara, uzakdoğudan veya avrupadan sağlam firmalardan dstribtrlük alabilirsin... tekstil sadece giyimlik değildir unutma başgan ...
10 senedir bu işteyiz alaha şükürler olsun sıkıntımız yok...
not: s forumuna yazmıyosun bayadır , özledik batıkanla atışmalarınızı
Paran varsa koy faize bekle sahibindeni kolla öldüm bittim diyen adamın arabasını al bas yere cilala amerikan bayraklı kokunu as sat bence.. Pastane işindeyiz gün günü tutmuyo şimdiki aklımız olaydı biz de beklerdik herkesin işi durgun buara
en parlak fikir aspava gibi geldi banada ...
oto kiralamayı sigorta şirketlerinin çalıştığı asistans şirketlerle (İPA - TURASİST - ADAC vb) anlaşmalı çalıştırırsan abuk subuk adamlarla karşılaşma ihtimali düşer ve arabaların boş kalmaz ... aracı hasar almış kaskodan kiralık araç hizmeti alan insanlara araç vermiş olursun ... tabi kurumsal bir firma olmak gerek rent a car kaskolu geniş filo gerekir ...
Ofis işletme işi bu ara hayli revaçta. Merkezi biryerde bir veya bir kaç kat kiralayıp uygun bir dizayn sonucu odalarını faklı şirketlere kiraya verbilirsin özellikle Türkiyeye giren yabancı irketler yada yeni kurulan şirketler çok oluor. Taksim civarında oda başı kira yaklaşık €1000-€1500
Aç bir göstermelik gsm bayiliği koy her bankanın post'nu sonra cırt cırt %3-5 arası komisyonuna bak.Hacmine göre belli bir nakit lazım.benim arkadaşım yapıyor paraya tekme tokat atıyor resmen.
ankaraya midpoint cook shop tarzı yerler açılabilir ankara bu yönde çok geride
babamlar 50 yıldır imalat yapıyorlar makine vs. son 10 yıl için kesinlikle en mantıklısı
al sat vs yapmak yani aracı olmak başka turlu para kazanması mümkün olmuyor
bende gıda uzerine işyeri açmayı düşünüyorum uzun zamandır ama yatırım yapabilicek istediğim gibi bir alan birturlu bulamıyorum
ihtiyacın bitmeyeceği bir sektor bence
akarsız kokarsız taksi plakası alıp kiraya verebilirsiniz,beyaz eşyacı acabılırsiniz veya hipermarkette olabilir mahallenin hipermarketi emin olun güzel para kazanıyor
Ev alıp satma işi mantıklı olabilir, ama nerde ne gideceğine dikkat etmek lazım. 2 Ay önce 85 liraya 3+1 daire aldım, içi atıl durumdaydı. Alçısı kartonpiyeri, parkesi, pimapeni çelik kapısı vs. kendim yaptırdım, toplasanız 10 bin gitmemiştir. Yapıldıktan sonra evi 85 liraya aldığım emlakçı geldi, o bile eğer satmayı düşünürsen 130-140 civarından veririz dedi. Tabi İstanbul'da durum nasıldır bilemiyorum, kentsel dönüşüm hikayeleri vs.
niye yeni bi konsept oluşturmak ıstıyosunuz ki burger mc mado starbucks gibi açtığı şube darpaneye dönen bi sistem düşünülebilir misal burger king ,adamlar zaten iş yapamayacak lokasyona franchise vermiyor yada inşaat sektörü ilk gözdem 1 ncide kazanamazsanız bile bi inşaat yaptıktan sonra yürür gidersiniz akaryakıt-gıda-inşaat para bunlarda kanımca