Gidip karate salonu açıcam 10 20 li gruplar yapıp özel olaylarınıza grup halinde eleman tahsis edilir yaralamalı şu fiyat korkutmak bu fiyT
Printable View
Gidip karate salonu açıcam 10 20 li gruplar yapıp özel olaylarınıza grup halinde eleman tahsis edilir yaralamalı şu fiyat korkutmak bu fiyT
iranda air ride , modifiye v.s :)
vallahi biz toptan mutfak banyo imalaatı yapıyorum büyük firmalara o iş güzel iş ancak he diyince girilicek bir iş değil bende şuan yan gelir olarak kendi başıma bi yıkama açmayı düşünüyorum bu devirde ticaretle para kazanmak zor malesef...
eğer bütçe yeterli ise yap sat (ev dükkan ıvır zıvır) işine girmenizi tavsiye ederim. tabiki istanbulda değil henüz gelişmekte olan şehirlerde daha karlı bir iş ve yatırım olur.
Tr de hayalmi olur yada su an varmi bilmiyorum ama bu aralar Amerika'da mobile detailing cok populer . Yani bir kamyonet ile gidip musterilerin ev yada isyerlerine gidip arabalarini orada yikayip cilaliyorsunuz boylece insanlar yikamaciya gideyim diye zaman kaybi yasamiyorlar.
Sermaye ve çevre varsa şayet arsa kovalanıp bir müteahhit ile beraber ev yapılıp satılabilir. Kısacası inşaat sektörü.
İmkanınız varsa, Kuzey Irak'ta ticaret yapabilirsiniz. Hemen hemen hiç bir üretim yok orada ve neredeyse tüm gıda malzemeleri Türkiye'den gidiyor. İyi bir setup'la güzel paralar kazanılabilir.
istanbullu arkadaşlar yakınıyordu istanbulda aspava yok diye :D o konseptde bir kebapçı açabilirsiniz
Her yerde yazdım bunu İstanbul'a Aspava'yı açan parayı neresine sokacağını şaşıracak :)
Şehir değiştirme lüksün varsa güneyde transfer şirketi kurup Havalimanı - Oteller arası transfer işine girebilirsin. Getirisi çok iyi, sezonun uzun olması çok büyük avantaj.
Aynı işi İstanbul'da da yaparsın ama bu trafikte işkence olur.
Leman Kültür düşünülebilir şuan cafeleri çok revaçta
Bence eğer imkanlarımı zorlarım diyorsanız nispetiyedeki nusr-et ortak ol derim
Oto kiralama işinden vazgeçtiğiniz iyi olmuş.Neresinden baksanız riskli bir iş.Riskleri ve pislikleri saymayla bitmez.
Araba alıp satmak desen , herkes malın gözü olmuş , kovalarsan illaki ekmek yersin ama oda sinir harbi bir iş bu ***** site yüzünden.
Gıda işinde taco restaurantı öneririm ama oda bir risk , güzel bir bütçe , sabır ve esnek çalışma saatleri lazım o iş için , ama tutarsa harika para kazandırır.
Tantuni işine de girilebilir , dehşet para kazandırır , iyi bir ustaya ve sizin işletmeciliğinize bakar bütün iş.İstersen detayları pm.'lerim.
Topraktan daire alıp sonra satmakta iyi ve karlı bir iş , düşünülebilir.
xort +1 :D
lokantacılık yapılacaksa
1 aspava
2 zalatta nın bayiliği olabilir
zalatta özellikle iş merkezlerinin olduğu bi yerde ciddi iş yapar salata makarna üzerine menüleri çok güzel