başımızın üstünde yeriniz var, çay kahve muhabbet ederiz. ama tolyen varsa emin olunki denizlide kimse sizinle denemeyecektir..
saygılar...
Printable View
Tolienle birlikte mi 250 civarında oluyor araba merak ettim , tolien olmazsa kaç oluyor tahminen acaba ?
Teşekkürler...
Aracımı hiç ölçmedim daha önce Cupra sı olan bir arkadaşım ölçmüştü TU Cupra istanbulda alp diye bir arkaşımız Türkiye'de en iyilerinden bir tanesi idi bence ....tolien le 250 hp civarında idi aracı bende ona yakınımdır diye düşünüyorum çok olsa 10 beygir oynar tolien li hâli
Denizli yolu gözüktü güzel denemeler ve arkadaşlıklar olacak ins.
Ne toulen mış serdar yaw neyse toulen siz git en azından toulensiz gecersen kimse toulen olmasa geçerdim diyemez
Emir kanka Serdar sana giderin Kralı'nı yapmış offff diyorum :))
Sen biraz bahanecisin heralde herkesi öyle sanıyorsun, biz arkadaşla tanıma ve çevre edinme amaçlı buluşuyoruz hani farklı bişey varsa bilmediğimiz söyleyin ona göre yaklaşalım bizde ( kendi adıma knouşuyorum )
kanka dünde yazdım şimdide yazıyorum gecme gecilme gibi bir derdim veya ispatlamam gereken bir durum yok gazlamak için sizlerle tanışmak için geliyorum yüz yüze muhabbet ederiz gazlamak istemezsenizde sıkıntı degil kardeşim herkes ceşitli kelimeler yazıyorlar sıkıntı yok... ben niyetimi söyliyeyim :icon_tup:
Yok aslında bahaneci deyil çok fazla dobracidir kendisi :) her zaman boyle olmuştur yok şu olmasa geçerdim felan derler ya yada biraz daha tutunurdum felan ona istinaden yazmış ama söyle bişeyde var deneme yapılacak sonuçta bir gecen bir geçilen olacak kimse geçilmek icin gelmez ayrıca emir iyi bir arkadasimizdir eğer oda gelirse tanisinca anılacaksın umarım güzel arkadaşlıklar ve dostluklar kurarız
:) gapcik. ayar bitince gorecem toto nu :) la ben de iddan var demedim ki daha önce yaşanmış muhabbetleri biliyorum denizliye bende gelirim olmadı :)
kasintisini alacam onun :)) emir sin olup brazzers baş yapiti olacak illa istiyor kanka Hani bi tarafı açıkta kalırsa bağdat liyiz biliyorsun :) şaka bi yanada serdarr kaç geliyorum yanina :))
autoclean'da buluşma olucak desenize bu gece basıp gelesim geldi benimde :)
buralar yağışlı yalnız, bilginize :)
Yarın hava açık :D
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
hava durumuna baktım dün ve buğünde gayet güzel sıkıntı olacağını zannetmiyorum yarın tekrar haberleşiriz
yarın güzel olur heralde hava bende antalyadan gelicem yarın izlemeye gelirim inşallah sizi :)