GoPro yu getiriyorum. Fotograf makinasini getiririm kanimca.
Printable View
GoPro yu getiriyorum. Fotograf makinasini getiririm kanimca.
Bi aksilik olmazsa 300 hp atmosferik şahinle ordayım.
Yoldayız nasipse geliyoruz
Fotograf makinasi ve goproyu aldim.
Kazasiz belasiz gelin hayirlisi ile.
güzel videolar bekliyoruz denizliden :)
Baskın yedik sol yanımızdan :D
Basin express :D daha 10 dk oldu ayrilali ne cabuk upload :D
Birlikteyken ekliyordum :D
Güzel bir geceydi, gelen, geçen geçilen herkesin ellerine sağlık. Bizi polise şikayet eden arkadaşların da annelerine iyi geceler diliyorum işlerim yeni bitti kendileriyle ;)
bu arada bi ara toplaşıp Denizli tayfası beni döverse sevinirim, polisle köşe kapmaca oynuyoruz derken avcyi açmayı unutmuşuz, bende bu dumanlar nerden geliyor diye düşünüyordum kendi kendime. tabii gözüm polis aradığından boost göstergesine bakmadım bile :))))
siyah gti ile denemedik fakat dbsnin maşallahı var, güzel geçti tebrik ediyorum kendilerini, isimleri unuttum kusura bakmasınlar :)
Hic gelmeyen polislerin gelecegi tuttu arkadas ya.
Gelenlerin ayagina saglik. Araclar iyi yuruyor.
http://i1175.photobucket.com/albums/...7D60DB40C0.jpg
Bize daha once 2 kez denk geldi kamyoncular ve fabrika guvenlikleri sikayet ediyor genelde
Kim kiminle denedi ? Sonuclar nasil ?
Video yok mu izleyelim?
polisler işin içine karışınca grup biraz koptu, ben dbs ile denedim geçti beni maşallahı var allah arıza, kaza, bela vermesin kendisine. başka deneyen oldumu bilmiyorum, ben araç içindeki gopro ile çekim yaptım fakat kablosu bende yoktu atar kameranın sahibi arkadaş videoyu sanırım.
Video ve resimler var ozan arkadasimizda duzenleme yapip ekleyecekti
Baya denemeler oldu gordugum kadariyla antalya araclari ile denizliden ibiza cupra leon fr polo gti denedi detaylari arkadaslar kendileri yazar
video ları izledim :) güzel denemeler olmuş :)