gelen herkesin ayagına saglık.sag saglim bi sıkıntı olmadan atlattık.
Printable View
gelen herkesin ayagına saglık.sag saglim bi sıkıntı olmadan atlattık.
Gs Gti degil onu biliyorum.206 bb plakaliydi snrm yanlış degilsem o gti miydi rc mi ayrıca specleri nedir ?
gs güzel yürüyordu
e60 530d ataşehir in ara sokaklarda turluyordu, biz a4 2.0 tfsi, polo gti, merco 320 takılırken yanımıza kadar geldi , durdu , sıktı bir daha geldi vs. En son starbucks'ın oradan çıkarken kafileyi gördü, tekrar salça oldu, tem'e çıktıgımızda bir ara çok yüksek hızda makaslara girdi, denemeye cıkanları tehlikeye attı
sus la en sonunda denedik en son otobana cikmadan haberimz olmadi millet gitmis bizde kavaciga gittik yakalayamadik gurubu elimde guzel videolar var atarim yarin tu cupra baya iddali yuruyo maasallah sus ta oyle
yollar sastı iykide yakalayamamıssın ta cıktık sabiha gökcenden :)) sus merso audi v.s
Aynen bi bulamadık baya çekişmeli oldu onla :D
mk4 gold gti da gt 2871 turbo vardi onla 160-170 e kadar kafa burun sonra gti acmaya basliyo gidiyo
Devran astra cok guzel olmus knk masallah gercekten
Rc o. Yanlis hatirlamiyorsam pendikten, sahibindende ilani vardi. Bide dun gece anladimki cut out lazim bana ve basinc+duman. Siyah tamponsuz bi polo gti vardi onla denedik 60 70 gibi basinca 3-4 boy cikiyor. 90 gibi bastigimizdada 1 boy cvari onde gicti sonra sanirim geri donebilmek icin temden birakti.
Ben izlemeye diye çıktım. Araç sahibini tanımıyorum. Deneyelimmi dedi olur dedim denedik. Hatta kim olduğunu bilen varsa yazarsa iyi olur benim manifolt contası gene bayağı kaçırmaya başladı. Hemde cutout+ayar dan sonra tekrar dener ne kadar fark ettiğini anlarım aracımın. Arka tamponu söküktü bikaçkere 1.7 dti ile denediler sanırım.
Onla denedim çok çekişmeliydi kafa kafaya gittik 200+ dan sonra hafif hafif ayırmaya başladım zaten 210-215 gibi de gazı kestim ki ben çoğu denememde hep altlardan basabildim maalesef, vites küçülttüm vs...Rc i tanımıyorum ama diğer denediğim araçlar; araçlarıyla da kişilikleriyle de on numara insanlardı :icon_tup:.Stock takılmaya devam :D
Video koyunda izleyek:D
rc 3 kişiydi zaten. denemediler sanırım.
En hizli kim oldu simdi polo veya cupra sanirim yanlis anlamadiysam
Mehmet siz sona gelmediğin için kaçırdın :D gece en son bir kaç araç kaldık ***** yerde, bahsettiğin araç gri 206 gtı ın sahibi ile tanıştık. Murat kardeş aracını çok iyi hazırlamış, ciddi bir gideri var. Spec listesini bilmiyorum ama bildiğim iki şey var bir ITB olduğu birde ciddi hafifletme olduğu.
Keyifli bir geceydi. Sadece cupra ile bastık gelenlerin ayağına sağlık. İyi seyirler
http://www.techturkey.com/forum/vide...l?#post6727804
En yavaş polo da bendim ne güzel :hahaha:
Gecenin renklerinden biri de turbo gsi'dı. Fazlasıyla gergin duruyordu, renk kattı ciddi anlamda.
Golf gti'la & gsi denemelerinin videoları varsa koyar mısınız, kaçırdık biz de o ara birşeyler denerken. :)
gelen 206 gti
speclerı
piston eksantrik
itb
böyle gıden bi 206 görmedım yanlız düzeltelim araç 206 gti rc diyenler olmuş
Gecenin en hızlı Gs gti :)
Kim biliyor ? :) Sizin aracı başkası mı kullanıyor du ?
Neyse bilen birileri varsa yazarsa sevinirim, hiç göremedik kalabalıktan :)