gençler umarm siz sınava yerleştirirsiniz. Başarılar dilerim.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Sınava girecek bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Mühendislik yazacak olanlar sakın ola ki " bi kazan üniversiteyi nasıl olsa bitiyor" yalanina inanmasın.
Benimde bir sürü postum varmış konuda Okan Üniv. %50 Burslu Grafik Tasarımı bitirdim.Şu an DGS'ye hazırlanıyorum 4 yıla tamamlıyıcam hayırlısı bakalım.
YGS'ye giren arkadaşların umarım sınavları iyi geçmiştir.
Ayrıca tavsiyem muhakkak 4 yıllık bölüme yerleşmeye bakın yoksa 2 bitir sonra bir 2-3 daha bitir çok zor olucak tekrar sınava hazırlan bilmem ne.
İstanbul aydın lise çakması üniyi de tercih edeyim demeyin. Başarılar.
Biyoloji veya edebiyat bilmediğiniz için makine mühendisi olamayacaksınız mesela. Hehehe.
Hangi konuda hayat geçirmek isterseniz o bölüme girin. Okul sonraki iş. Herkes mühendis doktor olacak diye bir şey yok, şu anda çok fazla mühendis fazlası var hatta. Ben ve çevrem komple mühendis, şimdiki aklım olsa uluslararası ilişkiler okur, yandan dış ticaret okur, öğrenebildiğim kadar dil öğrenirdim. Sadece bir tavsiye.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Ozyegin-Koc-Sabanci-Bilgi vb iyi vakif universiteleriyle ilgili bilgiye ihtiyaci olan kardeslerim benimle iletisime gecebilir.
osym yakisani yapmis yine fizikte 4 matematikte 1 dinde 2 türkcede 1 felsede de 1 tane yanlis soru var
Bildiginiz dalga gecmisler![]()
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Her yıl cıkıyor öyle sorunlarsırf sözel yaptım bakalım İnşallah bekliyorum güzel birşeyler
![]()
dasestar
3 yil olmus bu postu yazali bugun bende Karabuk Uni mekatronikte 2.sinifi bitiriyorum insallah. Buraya gelenlerin teknoloji fakultesini tercih etmesini tavsiye ediyorum. Ben muhendislik fakultesindeyim fakat uygulamada teknoloji daha agirlikli davrandigi icin bizden bi tik ondedir.
Çeyrek Mühendis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)