Aylardır beklenen hatta lise 1 den beri var olduğu konuşulan o büyük gün geldi çattı demek(şaka)
Bütün bilgilerinizin, becerilerinizin, kabiliyetlerinizin bir pazar sabahı sorulan 160 soru ile değerlendirilebileceğini zannetmeyin arkadaşlar. Gelecek yıllarınızı senelerinizi bu 160 soru mu belirleyecek? Ya da sınav bittikten sonra bütün stresler bütün dertler bitecek mi?Bu anlamsız gerginlik herkesin üstünde var biliyorum, sınavdan çıktığınız gün de aynı gerginlik devam edecek ama sınavdan 3-4 gün sonra "-bu muydu yani, bu kadar mı" kelimeleri ile yüzünüzdeki anlamsız gülümsemelerin fotoğrafını mutlaka çekin
![]()
Seneye bu zamanlarda o sınava ben gireceğim ve şimdiden çalışmaya başladım. Allahın izniyle İTÜ endüstri yolları taştan![]()
Gerçekten çok zorlu süreç hazırlanmak sürekli zamanlı zamansız çalışmak ve sonunda büyük güne yaklastık insallah hersey umduğum gibi geçerde çıkarız bu işin içinden ama unutulmamalıdırki dışarda hersey devam ediyor o yüzden sınavı çok takmamak lazım... herşey olacagına varır ve tüm ygs ye girecek arkadaşlara burdanda başarılar dilerim herşey gönlünüzce olsun![]()
Kanka ben bölüm için geldim başka bi bölüm olsaydı ne işim var Antep'te.Bölüm istediğim bölümdü bi tek burası oluyodu geldik bakalım geçiş işini kovalıyorum şimdide.
O değilde,sınava girecek arkadaşlara hitaben 2 kere girdim bu sınava,her sınavdan çıktığımda o kadar da dert edilecek bir şey değilmiş dedim. Girin-çıkın hayatın sonu değil ve şunu da unutmayın "Üniversiteyi kazanın,gerisi kolay diyen hocalarınıza bi s..... çekin.(Forumda öğretmenlerimiz varsa üzerinize alınmayın,sizlere saygımız sonsuz ama bu bi gerçek maalesef.
)
sınava gırecek arkadaslara başarılar dılerı.
dip not: Ücret karsılıgı okunmuş baklava şeker unlu mamuller bulunur:P
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Sınava girişte internetten çıktısını aldığınız "Sınava Giriş Belgesi" ve Kimliğiniz veya pasaportunuz olması yeterli. Sınavda kullanacağınız kalem, silgi vs ÖSYM tarafından karşılanacak o yüzden yanınızda getirmenize gerek yok. Yanınızda bi selpak ve su getirmeniz yeterli olacaktır.
Hayırlısı olması dileğimle...
İlk mesajdaki tavsiyeler icin biraz gec olmus sankiBu sene öylesine giriyorum, hedefi olan arkadaslara basarılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)