Acik bufeden sonra kim sinava gidecek 160 dk pofff...
Printable View
Acik bufeden sonra kim sinava gidecek 160 dk pofff...
seneye bende bunları yaşıyor olacağım, umarım herkes gönlündeki yeri kazanır, bildiği soruları şaşırmadan yapar. ve sınavın ilk dakkalarında sıkışmaz. 160dakka tuvalet yok!
Sinav yerindeyim biraz erken geldim beklemedeyiz :)
herkese başarılar kolay gelsin , seneye de bize girecekler :D
Bu sene kardeşim sınava giriyor, umarım herkes gönlünde ki okula ve bölüme girme şansına sahip olur, herkese başarılar
kardesımı beklıyorum zaman gecmek bılmıyor :) sınavdayken su gıbı akıp gecıyordu :)
2 saat sözeli bitirip kontrol etmece ile geçti kalan 40 dakikada o sayısal sayfalarına baktıkça kendimden geçtim. Allah sayısalcılara kolaylık versin
Sınavi öğrenci milletine çok takdire şayan şekilde yerleştiren büyün yetkili kişilere selam olsun :) Sizin çocuğunuz geçmesn diye ÖSYM yetkilisi olup onlara sınav yapcam !
Benim arkadaşta çok basitti dedi hayırdır inşallah
Çıktınız mı sınavdan nasıl geçti :)
okulu bırakıp yeniden tercih yapabilirim :D geçen seneden kolaydı
Forumdan giricek bikaç arkadaş var, ALLAH yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun gençler. :) Nasıl durum?
Herkese geçmiş olsun sorular o kadardazor degıldı hakkını vererek calısan yapardı . Gercı ben sadece turkce matematık cozdum :D
Geçmiş olsun herkese sınava girenlerin çoğu kolaydı diyor ama bu sanıldığı kadarda avantajlı bi durum değil hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Şöyle söyliyim matematik haricinde gerçekten okumaya,okuduğunu anlamaya ve mantığa dayalı sorular vardı , Benim gayet güzel geçti Türkçe,Sosyal Bilimler,Fen 10 numara Matematik orta durumda sınav öyle ağam şağam zor değildi bana göre çok uzun metinlerde yoktu diyebilirim.
Hakkımızda hayırlısı artık sonuçları bekliyeceğiz..
coğrafya harici kolaydı bence :) babamda ulan coğrafya okuyon sen bile böyle yapıyon diye fırçaladı :D:D
hepinize geçmiş olsun sınavın kolay olması bence de bir dezavantaj...
Matematik turkce kolaydı hedef aof zaten sikinti yok :)
Ulan bi bana mı zordu ya!Türkce soruları gecen yıla göre kısa ama anlam olarak çok kapalıydı çok vakit kaybettim.Cografya karşılaştığım en kazık sorulardı diyebilirim.Matematige sadece 35 dkkam kalmiştı cozebilecegim 5-6 soru daha vardi ama yetismedi.Gecmis olsun hepimize.
Geçmiş olsun herkese, inş istediğiniz gibi olur.
Kol gibi girdi 24 tane matematik yapabildim.
Matematiği yapmadım ona ragmen fen bilimlerine vaktim kalmadı arkamdaki arkadasta sağ olsun sınava girmeyip sınavla sevişince ahh ohh diye sesler çıkardı çıldırtı beni
bu sene türkçe cevaplar ile paragraf anlam dışıydı bana göre çok çelişki vardı nerden sokacakları hiç belli olmuyor :D
- Belkide ÖSYM'nin Taktiğiydi Öğrenciyi Sınava Sokuyor Gibi Gösterip Sınavı Öğrenciye Sokmak.. :D :D
Tüm küfürler türkçeye gelsin ama matematik ve fen oldukça kolaydı inşallah alırız hakkımız olanı :D
Ben seneye giricem kaldı 1 sene banada :)
Sınavdan çıkınca herkes sövdü ben gibi :D
süre sıkıntısı yaşadım bende hayırlısı bakalım.geçmiş olsun hepimize.
Sınava girenlerden bitek ben hiç çalışmadan çok kolaydı diyorum ve bitek süre bana yetmiş herhalde :D
Kolaydı. Yerleştirdim geçtim. Sorun yok. :)
12 de cıktım bende 181 falan alırım herhalde :D
Türkce kolaydı ama uzundu amekoooon
türkçede kolay ama çok uzundu soruları onun yüzünden fen bilimlerine vakit ayıramdım sosyal bilimleride zorlamadı coğrafya falan kolaydı sınavda verilen kalemler biz de kalıyo dimi bana bişey sölemediler aldım kalemleri çıktım arabaya yürürken bir görevli elinde kalemler le yanımdan geçtide çelişkiye düştüm :D
televizyonda soru çözümleri verilecekmi gençler ? :D Bakalım bir nasılmış sorular