Geçmiş olsun gençler. :) Nasıl durum?
Printable View
Geçmiş olsun gençler. :) Nasıl durum?
Herkese geçmiş olsun sorular o kadardazor degıldı hakkını vererek calısan yapardı . Gercı ben sadece turkce matematık cozdum :D
Geçmiş olsun herkese sınava girenlerin çoğu kolaydı diyor ama bu sanıldığı kadarda avantajlı bi durum değil hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Şöyle söyliyim matematik haricinde gerçekten okumaya,okuduğunu anlamaya ve mantığa dayalı sorular vardı , Benim gayet güzel geçti Türkçe,Sosyal Bilimler,Fen 10 numara Matematik orta durumda sınav öyle ağam şağam zor değildi bana göre çok uzun metinlerde yoktu diyebilirim.
Hakkımızda hayırlısı artık sonuçları bekliyeceğiz..
coğrafya harici kolaydı bence :) babamda ulan coğrafya okuyon sen bile böyle yapıyon diye fırçaladı :D:D
hepinize geçmiş olsun sınavın kolay olması bence de bir dezavantaj...
Matematik turkce kolaydı hedef aof zaten sikinti yok :)
Ulan bi bana mı zordu ya!Türkce soruları gecen yıla göre kısa ama anlam olarak çok kapalıydı çok vakit kaybettim.Cografya karşılaştığım en kazık sorulardı diyebilirim.Matematige sadece 35 dkkam kalmiştı cozebilecegim 5-6 soru daha vardi ama yetismedi.Gecmis olsun hepimize.
Geçmiş olsun herkese, inş istediğiniz gibi olur.
Kol gibi girdi 24 tane matematik yapabildim.
Matematiği yapmadım ona ragmen fen bilimlerine vaktim kalmadı arkamdaki arkadasta sağ olsun sınava girmeyip sınavla sevişince ahh ohh diye sesler çıkardı çıldırtı beni
bu sene türkçe cevaplar ile paragraf anlam dışıydı bana göre çok çelişki vardı nerden sokacakları hiç belli olmuyor :D
- Belkide ÖSYM'nin Taktiğiydi Öğrenciyi Sınava Sokuyor Gibi Gösterip Sınavı Öğrenciye Sokmak.. :D :D
Tüm küfürler türkçeye gelsin ama matematik ve fen oldukça kolaydı inşallah alırız hakkımız olanı :D
Ben seneye giricem kaldı 1 sene banada :)
Sınavdan çıkınca herkes sövdü ben gibi :D
süre sıkıntısı yaşadım bende hayırlısı bakalım.geçmiş olsun hepimize.