Geçmiş olsun gençler.Nasıl durum?
Herkese geçmiş olsun sorular o kadardazor degıldı hakkını vererek calısan yapardı . Gercı ben sadece turkce matematık cozdum![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Geçmiş olsun herkese sınava girenlerin çoğu kolaydı diyor ama bu sanıldığı kadarda avantajlı bi durum değil hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Şöyle söyliyim matematik haricinde gerçekten okumaya,okuduğunu anlamaya ve mantığa dayalı sorular vardı , Benim gayet güzel geçti Türkçe,Sosyal Bilimler,Fen 10 numara Matematik orta durumda sınav öyle ağam şağam zor değildi bana göre çok uzun metinlerde yoktu diyebilirim.
Hakkımızda hayırlısı artık sonuçları bekliyeceğiz..
Ulan bi bana mı zordu ya!Türkce soruları gecen yıla göre kısa ama anlam olarak çok kapalıydı çok vakit kaybettim.Cografya karşılaştığım en kazık sorulardı diyebilirim.Matematige sadece 35 dkkam kalmiştı cozebilecegim 5-6 soru daha vardi ama yetismedi.Gecmis olsun hepimize.
bu sene türkçe cevaplar ile paragraf anlam dışıydı bana göre çok çelişki vardı nerden sokacakları hiç belli olmuyor
- Belkide ÖSYM'nin Taktiğiydi Öğrenciyi Sınava Sokuyor Gibi Gösterip Sınavı Öğrenciye Sokmak..![]()
![]()
Tüm küfürler türkçeye gelsin ama matematik ve fen oldukça kolaydı inşallah alırız hakkımız olanı![]()
Çeyrek Mühendis
Ben seneye giricem kaldı 1 sene banada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)