Görebildiğim kadarıyla (Türkçe sorularını görmedim) çokta hardcore bi sınav değilmiş be![]()
Sorun Türkçede zaten.Soruları kısaltmışlar ama anlam olarak çok kapalı 2-3 kere okumak gerekiyor bi soruyu.Dolayısıyla zaman kaybı oluyor falan filan.
Felsefe kitabı açmadan , coğrafya kitabı açmadan , din e bakmadan , türkçede sadece eylemsilere çalışarak ve adam gibi sadece tarihe çalışarak , (ona da hoşuma gittiği için) girdim sınava.
Çokta güzel geçti
Dediğim gibi bu sınav çalışandan çok , iyi düşünen mantıklı sonuca ulaşanların kazanacağı sınav olucak.
Ama lys ye ezber yaparak gireceğiz mecbur![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
matematik, fen ciddi kolaydı. türkçe ise kafa ütülüyordu. ha bu arada kolaydı ama vakit alıyordu bazı kısayolları unutmuşum öss ye girmeyeli onun da etkisi var![]()
Türkçe çok zamanımı aldı kafamı kaldırdığımda saat 11.30 du diğerlerine zar zor zamanı yetirdim![]()
türkçe,sosyal bil.,din,felsefe ciddi kolaydı ama sorular çok uzundu çok zaman harcadım onlar da hatta mat ve fen ı son yarım saatte baktım fen den 10 soru matematıkten 28 soru cevaplayabıldım daha doğrusu çoğunu salladım onlarınama emınım türkçe ve tarıhten en fazla 3 er tane yanlış çıkar felsefe ve din den çıkacağını sanmıyorum 8 sene onceki bilgiyle bayağı iyiydi yani
çok değil 1 saat daha verselerdi bana güzel net çıkarırdım
![]()
fena ya, kimya neydi öyle, türkçe çok bunalttı tekrar tekrar okumaktan. yetiştirmekte zorlandım baya
türkçe 31 doğru 5 yanlış.
sosyal 22 doğru 5 yanlış.
matematik 11 doğru 3 yanlış.
fen 5 doğru 3 yanlış.
Bende öylesine girenlerdenimSonuçlar aşağı yukarı böyle gelecek benim.
buda 2012 sonuçlarım
türkçe 26 doğru 5 yanlış.
sosyal 18 doğru 5 yanlış.
matematik 12 doğru 3 yanlış.
fen 3 doğru 1 yanlış.
buda kpss sonuçlarım![]()
genel yetenek 34 doğru 5 yanlış.
genel kültür 17 doğru 5 yanlış.
Nedense hep 5 veya 3 yanlışım çıkıyor![]()
10 soruya baktım 10nuda doğru dewamın bakmaya cesaret edemedimne zaman acıklacak bu sınaw
)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
kardeşim ilk defa uzun durdu sınavda diğerlerine gore daha kolay sorulmuş sanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sınavda dikkatiniz dağılırsa yüksek sesle öksürün. Madem sizinki dağıldı, onlarınki de dağılsın . Unutmayın, onlar düşmanınız!
128 Net cikti dersanede kontrol ettim az once oynarsa 1 2 net oynar babama 140 dedim durumlar iyi degil![]()
barajı geçersem bu taktiği uygulucam sınavda son 15 dk da herkez bu taktiği uygulamıştı sinir oldum du bi daki sınava sıkı hazırlanıp son 15 dk ve ilk 15 dk da yapılabilecek tüm pislikleri yapıcam şekeri dişlerimle kırarak yeme öksürme kitağçığı açaraçmaz aaa çok kolay deme falan filan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)