sadece coğrafya ya baktım 1 boş 2 yanlış var
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Merhabalar;
2 sene önce liseden mezun oldum. Şimdi ygs 'ye başvuru yapacağım ancak hem sınava girip istediğim puanı yapamazsam sınavsız geçiş yapabileceğim bölüm okumak istiyorum. Başvuruda izlemem gereken yol nedir?
Normal başvurup sınava girersin sınava giriş sebebin polislik denemek falan ise olmazsa geçiş yapabileceğin üni yi tercihine yazarsan direk kazanıyorsun. Sınavsız geçiş yolunu izlemezsen bu yolla girersin. Bende böyle yapmıştım. Normalde 10 tl verip geçebiliyorsun ygs ye girmek istemezsen.
kardeşim ösym nın soyledıgı bankalardan bırıne 10 lıra para yatırıyorsun sınavsız geçiş hakkı ıcın sonra herhangı bı okula gıdıp kayıt yaptırıyorsun sonra tecıh zamanı tercıhını yapıp beklıyorsun
Başlığı görünce kalpten gidiyodum noluyoruz diye bende açık lisede okuyorum ya mezun oldum yada bir dönem uzadım bilmiyorum sınavlarım 17 şubata açıklanıcak şimdiki sorum para yatırılacak hesap no larını nerden öğrenebilirim ve geçenki gibi başka bir liseye gidip ygs kayıt yaptırabilirmiyim geçen sene girdim ama işlemleri unuttum![]()
Bende mesleki açıköğretim lisesi okuyodum yüzyüze derslerim bitti diğer derslerden de 2 tane kaldı onları da sınavda veremesem bile muaf olup mezun oluyorum.
Şimdi geçen sene ailevi nedenlerden ygs.ye kaydımı yaptıramadım.
Bu sene nası bi yol izlemem gerekiyor ? Bankaya gidip 40 tl yatırıyoruz daha sonra elimdeki dekontla yüzyüze eğitim gördüğüm okulamı gideceğim yoksa ösym merkezinemi ?
Bi yardımcı olsanız![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)