fn2 + varex ikilisi hayat kurtarıyor :) egzoz çıkışı dışarıdan görünmediği için problem yaşamadım hiç bir çevirmede, ama diğer araçlarda varex olsun olmasın polisin umrunda olmaz herkesin de belirttiği gibi
Printable View
fn2 + varex ikilisi hayat kurtarıyor :) egzoz çıkışı dışarıdan görünmediği için problem yaşamadım hiç bir çevirmede, ama diğer araçlarda varex olsun olmasın polisin umrunda olmaz herkesin de belirttiği gibi
dün meni kaldırttım tabi bayağı uğraştırdılar ilk emniyete gittim izin istedim artık öyle 1 haftalık izin yok dedi ustanı çağır otoparkta söksün yada trafik ekibi çağır onlarla birlikte sanayiye götür dediler ekip çağırdım ekipte işimiz var diyerek ordaki bir çekici şöförünü yanıma verdiler 100 tl verdim gelmesi için gittik orjinali takdırdık geri geldik otoparka resim çekip tutanak tuttu ekip sonra tutanağı emniyete geri götürdüm meni kaldırdılar gelip aldım arabayı 5 saat uğraştım yani ve 77ceza+100 çekici+20 otopark 200 tl gitti toplamda
çekici şoförüne elden mi 100 lira verdin anlamadım
yani koy şunu cebine benimle gel gibisinden
çekiçi şöförü aracını çekmediyse neden para ödedin ???
ayrıca 1 hafta izin süresi hala yürürlükte olan birşey sana onu söyleyen polisten davacı olabilirsin bence !
kardeşim seni bariz kafalamışlar.. 1 hafta teknik değişiklikten kestiyse cezayı orjinale döndürmek için süre veriyo düşünki motor swap var 1 günde nasıl söktürücek o adam...
her zaman derim polisler yasaya göre değil kafasına göre hareket eder zengin olcan avukatın bol olcak bunları sürüm sürüm süründürcen ben 2 yaniosam onlar 5 yancak.
Gecmis olsun Ama polisler büyük serefsizlik yapms hakkaten
Fikir olarak Bende varex kullaniyorum ucu asagi doğru bakiyor hic sorun yasamadm durduran bile olmadi.Ama s2k da nasil Olur bilemedim
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...34670386_n.jpg
Kamer su egzozun biraz daha detayli resimlerini paylassana burdan. Bi goreyim bakayim. Ben de yeni ceza yedim ciddi manada s2000'ne cut out sistemi yaptiracagim gozu kararttim.
yavf bu polisler varya adamı herşeyden soguturlar hepsi ayrı telden calıyor.bir tanesi adam akıllı kanunları bilmiyor.