sene olmuş 2013 hala far kaşı nedir arkadaş.
Printable View
sene olmuş 2013 hala far kaşı nedir arkadaş.
Çok eskide kaldılar artık bıraksınlar bu işi rezil etmişler aracı, m5'i al aksaraya gir aksesuarcılardan ilk gördüğün şeyi al tak yine daha güzel birşey yaparsın.
Zevksiz araplara satmak için tasarlıyorlar herhalde böyle iğrenç şeyleri.
rezillik...
lambo sesto elemento mudur sista elemantomudur ne karın ağrısıysa.. o bir, aha bu bmw de 2.. hadi hayırlısı, devamını ferrariden bekliyoruz inşallah :D
Eşşeğin götüne benzemiş...
''This more extreme variant was displayed at the Auto Trader Live luxury car show in Dubai ''...bu cümle herşeyi açıklıyor sanırım :) hamann yarabbim daha neler dedirtti..
bu modifiye firmalarının yaptığı kitlerin %99unu beğenmiyorum ben zaten, sanki kendilerini bodykit yapmak zorunda hissediyolarda öylesine bişey yapıveriyolar gibi :D güzel yapamicaksan yapma arkadaşım eksik kal ondan da
Fiberciye verip, şunu çaça yap demişler sanki. :D
Hamann çok freestyle takılmış bu sefer. haha :D
hamann değil hamam sanırım firmanın ismi
Ammaann ...
Bedava versen insan içine çıkmaya utanırım..
canım f10 u ne hale getirmişler ya , katil eder bu hamman adamı yemınle :D
hamann tasarımcılarının arasına 90ların fibercileri sızmış :D
geçici körlük geçiren ben miyim bir tek?
not: bunları bakmadan yazdım:)
Yok hıaammaaaannn... Hammanına koymuşlar arabanın. :D
bmw ye m departmanından daha güzel tasarım yapanını görmedim ha bir de alpina var. en fazla da g-power.. gerisine gerek yok bu saatten sonra eminim..
Haaammaaannaaa şekilsiniz ya. :D
Hiç olmamış harbiden. M5 e bi düşmanlıkları olması lazım bunu yapmaları için, pess. :icon13:
bu nedir , kesin türkiyede sanayide bir tunning ciye cizdirmisler , oda elinde ne mal varsa , satmak icin üstüne koymus :D
ırzına geçmişler :)