ibretlik yorum :D
Printable View
benim için önemli olan kaporta kısmıdır ..motor bi şekilde toplanır ama kaporta bozuksaa çin işkencesi gibi olur topla topla bitmez .
bir de her muayene oncesi km dusuren kullanıcı tipleri var. adam doblo ile 2 senede 70bin yapmıs ama muayeneler arasında 3bin km fark var..
Acaba bu km düşürme meselesi yetkili servis expertizinde anlaşılıyor mu?
Km düşürülüyor.Direksiyon boyatılıyor veya değiştiriliyor.Vites körüğü değiştiriliyor.Bor beyaz duman kesici koyunca motordaki üflemeler gidiyor.Eğer vites aralığı açıksa tornacıda kılavuz çektiriyorlar al sana yeni gibi otomobil = kul hakkı
-dizelinimi alacan aga?
-he yaa dizel aliyim diyorum az yakiyo onlar
-aman haaa kilometreye dikkat et, 150bini gectiyse pompasi turbosu enjektoru falan en az 10bin yer
-yapma yaaa o zaman dusuk kilometreli bakiyim ben en iyisi..
:D
Gerek yok araba satmak icin bin takla atmaya yalanlar soylemeye . Her malin alicisi mutlaka var bugun satilmazsa 1 hafta sonra satilir ama yine satilir .
2.el de bilmem kaç yaşında ki araçta boya-değişen arayan,oooo km çok diyen millet oldukça,bu ipsiz,sapsız işleri yapan şerefsizde çok olur,binbir yalan dolan ile iş yapıyorlar,başlarına gittiğiniz de de Allah'ın adını ağızlarından düşürmezler,çoook sövüyorum,çoooookkk...
km düşürme sadece garantili arabada servis bakım km sini kaçırınca işe yarıyor bence :D
Km düşürme moda oldu zaten..
Sırf bunun için 2011 model servis bakımsız albea yı 125.000 km de yetkili servise götürüp sileceklerini serviste değiştirdim ki aracı daha sonra alanlar bu işe yeltenmesin. Araç şuan 150.000km de ve en son 73.000km de yetkili serviste bakıma girmişti.
Nitelikli dolandırıcılık; çok dindar birisi olmasam da yapan kişilerin kesinlikle ettiklerinden bulacaklarını düşünüyorum. Göz göre göre yapılması ve buna karşı kanun yasa, CEZA olmaması insanı daha da kızdırıyor. Yurt dışında yakalanılması durumunda çok büyük cezalar olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Hiçbir şekilde bu km düşürme sahteciliğine bahane olamaz. Biz o kadar çok birbirimizi kandırmaya alışmışız ki, sınır tanımıyoruz. Bkz. Sigortalı aracı trammerde görünmesin diye cebinden yaptıran, kaskosu olmadığından hatalı olduğu kazayı hatasızmış gibi gösterip kendi aracını da yaptırma çabası, km düşürme vs.
sahtekarlıgın ne boyutlara geldiginin örnegi
Arkadaşlar milletimizin takıntısından böle oluyor diye saçma bişey olabilir mi? Adam parasıyla alıyor arabayı bedavaya mı alıyor ne yane adam almıyor diye işten anlamayan iyi niyetli gariban insana arabayı kitleyince zengin mi olunuyor?.Öyle dindar birisi değilim ama ,aman arkadaş kimsenın 1 kuruşu yenilmez "neyle gelirsen gel ama kul hakkıyla gelme" demiş rabbim.
link paylaşda arabayı görelim araç alma arefesindeyiz bize patlamasın
bence bu tarz km'si ile oynanmış araçları kazalı araçları burda reklam etmeliyiz pert olupta boyasız diye satılan araçlar paylaşılmalıki en azından bi kısmından uzak durabiliriz
gittigidiyor'da utanmadan cihazı satan bile var..
FİAT KM DÜZENLEME VE DÜZELTME CİHAZI GittiGidiyor'da 79099916