Abi olur öyle :) . Üç kollu serseri işi şahinden terfi edenler hep e30'a biniyor ama içimizde her zaman e30 sevdası var :) .
Vti her zaman candır.
Printable View
Abi olur öyle :) . Üç kollu serseri işi şahinden terfi edenler hep e30'a biniyor ama içimizde her zaman e30 sevdası var :) .
Vti her zaman candır.
EK hatch hayalim var diyorsun.
Bence imkanın varken gerçekleştir bunu.
İleride yeni hayat kurunca bu zevklerini hep arka plana atacaksın.
illa ondan inip ona binilirmi havasına girme bence. her arabanın kendine özgü bi zevki havası var. hepsinden alacağın haz farklı. vti ya binersin tadını alınca satıp typer alırsın ,satıp coopers alırsın. yeri geldimi nerde eski 106 ım dersin belki onun için imkanın el verdiği sürece her aracın tadını almanı tavsiye ederim.
Aynen abi ,okul bu dönem bitiyor Allahın izniyle. Aralıkta askere gitmeden önce leon'u satmayı düşünüyorum .Belki ailemden belki çevreden gereksiz tepkiler alabilirim 2009 model arabadan sonra ama benim ruhum kanım belli .Aklımda kalacağına binerim. İlerde istesem de binemem .
ne zaman istersen yardımcı olurum 7 tane vti aldım sattım şuanda vti ya biniyorum. bi önceki arabam czt idi ondan öncekide typer,coopers,wrx vs.. yani kendini şartlandırma ondan inip ona binilirmi diye, hepsinin tadına bak.
öyle apaçi arabası falan diye genelleme yapma herkesin malı kendine. yorumuna uslubuna dikkat et. beni rahatsız eden bu tamammı kardeşim.
S2000,TypeR,CooperS bunlardan biri olmayacaksa Leonu satmazdım.
bence sen kafaya koymuşsun vti almayı. bence insanlar hayallerini imkanları varsa ertelememeli. bir süre vti keyfini sür hevesini alınca tekrar değiştirirsin. nasıl olsa 2. elde canlı bir araba. zevk senin para senin. milletin ne söyleyeceği çokta önemli değil.
benim düşüncem ise leonu satıp vti almazdım. leonu biraz güçlendirip devam ederdim
''
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19272393/detay
vti demeye bin şahit ister ya .Şuna bak ''
Bunu yazan arkadaş konuyu açan arkadaş.İlandaki arabayı görüyomusun? Araba Vti olmasına rağmen arkasında GTİ yazıyor.
Vti olması ya da olmaması problem değil dikkat edersen ben bu kasa civiclerden bahsediyorum yani Vti veya 1.4 1.6 olsun.
97-98 modeller falan İstanbul'da maalesef apaçilerin elinde resmen oyuncak oluyor.Enteresan enteresan anlamını bilmedikleri yazıları yapıştırıyorlar arabanın karoserine.
I love my honda,Dikkat edin basık araba,made in japan falan bunlar nedir abi?
Pembe xenonlar,parlak sarı xenonlar,10 tl lik stepne jantları değişik değişik renklere boyuyorlar son ses kafada bereyle geziyorlar.Şu bahsettiklerimin dalga geçtiğiniz şahinlerden doğanlardan ne farkı var?
İstanbul bunlardan kaynıyo o yüzden sölüyorum.
Sana neden apaçi diyim ben ne tanımam etmem ya da diğer arkadaşlara lafım yok olamazda burası bilgi paylaşma yeri yani.Türkiyenin en güzel arabası seninkide olabilir.
Ondan sonra sizin gibi Honda seven adamlar araba bulmakta zorlanıyor.
Bu yüzden bu kasa civic ben beğenmiyorum ama ep3 typer dersen keşke temiz olsaydı bende Cupra değilde Type-r alsaydım.
Aynı hastalık bendede var tıbbın çare bulamadıgı :D . Bir sürü araca sahip oldum fakat hiç biri pert olan gti mın zevkini vermiyo bana o yol tutuş o adrenalin o direksiyondaki anlatılmayan haz . Şuan e90 a biniyorum inanın o gti dan aldıgım tadı alamıyorum yol tutuş olsun hızlanma olsun virajlar olsun komik olcak ama KONFOR olsun hiç bir şekilde tad vermiyor e90 belki içimde ukte kaldı yada aşırı bende takıntı 106 gti evden izin verseler ilk işim düzgün bi 106 gti kapıya koymak he akıl işimi bmw den inip 106 gti binmek deil. Ama hastası olmayan anlıyamaz yaşıyan vaz geçemez.
ciğeri çekilmemiş bir VTI candır AGA :)
ben sana dedim sıkılıcan kısa süre de diye tamam konforlu vs ama bizi mutlu etmez :)
bana sorarsan mcs r53 al her türlü seni tatmin eder.
senin ilacın ya b18 li yada k20 li bi eg hiç düşünme bnce swap yapılmış bi araç al yada kendin yap zehiri anca kendin yaparsan atarsın :D
(zehir nedir yaa) :D
benimde bu czt ler kafamı kurcalıyor bu ara...