User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance

Nevermore
    Misafir

Question Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance

Öncelikle konumla ilgelenir beni bilgilendirirseniz teşekkur ederim ...

1999 Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance'ler nasıldır ?
    Kronik sorunu varmıdır ?
    249000 km'de olması motor konusunda sıkıntı cıkarırmı ?

Aslında yüksek km olması beni biraz uzaklastirdi arabadan ama su an bu denk geldi .
    Ben daha caylagim araba konusunda ama japondan vaz gecmekte istemiyorum bi fikir verirmisiniz ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    lpg takamazsın..

performans olarak tatmin eder, gerisini bilmiyorum daha önce konusu geçmişti araştırırsan bulabilirsin.

bir de kendini tanıtmayı ihmal etmişsin, onu atlama

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek bır kronık arızası vardır cam duğmeleri bozlur bu zamana kadar bozuk olmayanı görmedim lpg takılamıyor gdı motor oldugu ıcın yakıtı da fazladır 249.000 de olması hiç sorun değildir duzgun kullanılmıssa bı 249.000 daha goturur senı
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Nevermore
    Misafir

Arastırırım tamam abi.

Yaş 19 Adım ismail mayista askerim. babama araba bakıyoruz hem bana yarıcak tarzdan birşey galerilere bakiyorumda starex var bizde onla takasa girebilirmiyiz ona bakıyorum .

Nevermore
    Misafir
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek bır kronık arızası vardır cam duğmeleri bozlur bu zamana kadar bozuk olmayanı görmedim lpg takılamıyor gdı motor oldugu ıcın yakıtı da fazladır 249.000 de olması hiç sorun değildir duzgun kullanılmıssa bı 249.000 daha goturur senı
    kronik arzasi hosuma gitti ustam
    Bilmiyorun ustam 249000 binde bende sahibinden gördum ama ilgimi cekti aracin kasa düzgün bi arka caburlukta kurcalanmıs baskada birşeyi yok . Gidilip bakilir sanirim artik.

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında sıfır alıp 1 yıl kullanmıştım keyifli konforlu zamanına ve performansına göre makul tüketimi olan bir araçtır.hatırladığım tek dezavantajı Yedek parçası ucuz değildir bu arada hb olanları daha çok tutar

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kronik arızasını,huyunu suyunu bilmem ama artık tsi,gdi vs. tüp takılıyor. Adana da takan bildiğim çok firma var

Nevermore
    Misafir
    Abi Yedek parcasi filan bulunduktan sonra pek sıkıntısı olcagini düsünmüyorum babamın zaten araba hastaligi pek yok denizli trafigini sevmiyor otobus kullanır genelde bende bebek gibi dikkat ederim arabama saolsın abide hb si pek yok ya :S

Nevermore
    Misafir
    Alıntı ErayCerit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kronik arızasını,huyunu suyunu bilmem ama artık tsi,gdi vs. tüp takılıyor. Adana da takan bildiğim çok firma var

O zaman usta bi burdada ben arastırırım eger alirsak . ama benim cok hosuma gitti görunum olarak suan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    99dan beri gdi hb kullanıyoruz. Yağını suyunu koy devam et araçlardandır. Servis zamanlarında gecikme yaşanmadıysa pek sıkıntı yaşatmaz. Bizdeki araçta 240-250.000 km.lerde 3.araç olarak duruyor.

Nevermore
    Misafir
    Alıntı |KaAn| Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99dan beri gdi hb kullanıyoruz. Yağını suyunu koy devam et araçlardandır. Servis zamanlarında gecikme yaşanmadıysa pek sıkıntı yaşatmaz. Bizdeki araçta 240-250.000 km.lerde 3.araç olarak duruyor.

Saol ustam bilgilerinizi göz önune alıcam bakarken

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanıcısıyım. Performansı çok iyi yakıtı sakin kullanımda 8lt / 100km gazlarsan 14lt 15lt. 249 bin km gdi lerde pek sorun değil gerçi çoğu arabada değil ama kullanıcı önemli benim bakmışsa arabasına 850.000 de olsa alınır. Konfor dersen 10 / 10 diyebilirim. yumuşak ama yola oturan bir yapısı var. Gdi motorda ciddi anlamda tüpe gerek yok. 6 aylık vergisi kasko bedelinden dolayı 205 tl'dir yıllık 410 fakat dilekçe verilmediyse 620 tl'dir. İşin özü alınır rahat rahat binilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)