Bahçeli ev. 2 aydır yana döne köpek arıyorum zaten. Alarm fln hikaye. Tel hattını kes alarm iptal :)
Printable View
öyle bir ortam var ki beylikdüzünde, arkadaşlar toplanmış bi bakalım diyorlardı gidip bakıyorduk, çocukların muhabbeti "geçen bitanesinin teybini indirdim" "bitane varmış şurda burda gezen onu paketleyelim bigün" tarzı muhabbetler , direkt uzaklaşıyorum tabi haliyle , birbirlerini tetikleyip gaza getiriyorlar it kopuk doldu iyice , jandarmadayken beylikdüzü gerçekten iyiydi
yasalar duzelmedigi surece polisinde yapicak birseyi kalmiyor. gecmiste bir hirsizlik olayindan sonra polisle konusmustuk. hirsizi gosterek kucuktu teyp caliyordu buyudu araba caliyor, biz ne yapalim yakaliyoruz 2 ay sonra saliyorlar dlye dert yaniyordu.
1 ay önce arkadaşım '11 civic'inin airbaglerini çaldılar.allahtan kaskosu vardı da 8 milyar ödemekten yırttı.10 senem doldu burada sıkıldım artık.her akşam bizimkent köprüsü trafiğinden, mekanlardaki it kopuklarından. bahçeşehir'e kaçıcaz sanırım..
magakent, ambarlı limanı, ihlas evleri ve o civardaki villalar falan kendini soyutlamış durumda beylikdüzünden... biraz geride ama en azından daha düzenli o kosmopolitlikden karmaşadan uzak sakin derli toplu ve insanlar komşular azda olsa birbirlerini tanıyorlar biraz oturmuşluk var..
migros tarafları felaket iç içe binalar aşırı bir kalabalık eskiden sitelerin otoparkları bomboş olurdu şimdi yollardan arabalar taşmış durumda buda hırsızlara bayram günü gibi geliyor..
Daha önce arabası çalınmış birisi olarak kimse yaşamasın. Birgün önce bıraktığınız yerde yeller estiğini görünce çok kötü oluyor insan.