Merhaba arkadaşlar bugün yolda giderken rastgele geçmekte olan bir trafik ekibi durdurdu ve egzoz yüzünden aracı bağlayıp 77 tl ceza yazdılar.
Egzozu ruhsata işletme gibi bir durum varmı acaba bir kaç kişiden duydumda ?
Merhaba arkadaşlar bugün yolda giderken rastgele geçmekte olan bir trafik ekibi durdurdu ve egzoz yüzünden aracı bağlayıp 77 tl ceza yazdılar.
Egzozu ruhsata işletme gibi bir durum varmı acaba bir kaç kişiden duydumda ?
varex kullan ve rolling dışındaki durumlarda kapalı durumda olsun. şehir içinde zaten egsoz açık bir şekilde dolaşmak sıkıntı yaratıyor. ben eski arabamda sokağa zor giriyordum. yeni arabada henüz egsoz sistemi işine girişmedim ama son susturucu kesinlikle varex olacak.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
gerçekten çok üzücü bir durum, cumartesim berbat oldu
benim de sibop kapaklarını çalmışlar.. ne yapmalı?
sanırım arabayı pazartesi çıkarabilirim orjinal egzozu taktırıp çıkartırsın dedi haftasonu bu işlem neden yapılmıyor örneğin yarın ? ilk defa arabam bağlanıyoda işleyişi bilmiyorum
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sizi büyük ihtimal 32 maddeden bağlanmıştır orj resimlerini önden arkadan yandan çekip trafik bölge amirliğe götürün men kaldırıyorlar ruhsat sahibi bu işlemleri yapması lazım ve plakalar gözükecek resimlerde
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Gecmis olsun, polisler her yerde aynı. Benim aracımda kıbrıs'da baglandı, memur akşama kadar izin verdi, alelade bir susturucu yaptırıp çıkardım aracı.
Real Cars, Real Roads.
Geçmiş olsun abi , Tek çözüm Varex
Ayrıca geçenlerde yine bir forumda okumuştum yukardada biri daha bahsetmiş.Aracın orjinal önden,yandan ve arkadan plakalar açık olacak şekilde fotoğraflarını çekip götürdüğünde aracı vermişler öyle birkaç kişiye
böyle birşey olsaydı bu güne kadar hırsız gibi dolanmazdık etrafta![]()
Dr.ECU
nasıl çıkarıcam bilen varmı arkadaşlar emniyete gidip bişey yapcaksın dedilerde hatırlamıyorum sonra otoparka gelip ekip mi ne çağırcakmışım izin alıp egzozcuya götürüp orjinali taktırıp geri getir kontrol e felan dediler. uğraş dur ceza yazıp bırakmadılarda tam uyuzlarına denk geldim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)