Bende büyük sorun yasamıstım shell mazottan fiesta varken enjektör değiştirmek zorunda kaldık
Printable View
Bende büyük sorun yasamıstım shell mazottan fiesta varken enjektör değiştirmek zorunda kaldık
Maslak opet felaket araba avans vurmuo bildiğin çekiçle vuruolar oradan aldığımda. Shell de bozdu. Hep aldığım yerin bir gün bir gününü tutmuyor. Evin oradaki aytemizde 95 den başka yok bazen almak zorunda kalıyorum ama avans duymuyorum gerçi ayağımı ona göre basıyorum bitene kadar. BP den de nereden alırsam aliim şu anda sıkıntı yaşamıyorum. Shell in bir sürü yerinde problem var ama o kesin. Ataşehir ve Kozyatağı sıkıntılı.
izmirde durum nedir bilen varmı arkadaşlar?
kaliteli benzin nerelerde var..
geçen seneye kadar g.yalı shell iyiydi..
Arkadaslar cekmekoyden almiyorum artik atasehir shell
Nasildir?
Bu arada yazmayı unutmuşum en iyi benzinlikler bence "bp".
Bp istasyonları genelde daha fazla denetleme yapılıoyor herhalde, bu yüzdende şuana kadar sıkıntı yaşayanını görmedim.
Kavacık BP'de ben de hiç kalite sıkıntısı çekmedim.
Tek sıkıntı kalabalık oluşu. Yoğun bir "patron arabası" öküzlüğü yaşanıyor orada.
O yüzden oradan benzin almayı kesmiştim.
Cok sasirdim ben maslak sanayi petrol ofisinden hic memnun kalmamistim.Acaba donemine gore fark olabilirmi yani yeni bakim temizlikten cikmis falan olabilir mi siz surekli alip deniyormusunuz ordan?Birde benzinin kalitesi icin afr saatinden bir fikir edinebilirmiyiz daha zengin okurmu kaliteliyse?
bende shell de benzer problem ile karşılaşmıştım.
Bu vuruntu dediğimiz olay aracın ara ara gaz kesmesi oluyor dimi??? 97 kullanilmasibgerekn aracimda 95 kullanırsam araçta vuruntu böyle gaz kesikligi olurmu
konya yolundaki opetten aldım memnun kalmadım. shellin nitrosundada performance da pek birşey fark edemedim bir katkı kokusu sinir etti.
ankarada'da benzini iyi olan benzinlik neresi?
nerelerden memnunsunuz.
konya yolundakiler olur balgat olur eskişehir yolu olur. önerebileceğiniz varmı ?
valla beyler şöyle izah ediyim size Esenler de ikamet ettiğim için kışla caddesindeki shelden mazotumu alıodum.. aracla 300 bin km yaptım ve sattım tık yok maşallahı var yani.. öle söliim..beyler dizel araclarda özellikle çeyrekten aşağı indirmeyin mazotu zamanla oluşan pisliği çekmesin pompa
DİPNOT: Mazotlu aracta ışık yanana kadar kullanmayınız.. Yakmamaya gayret ediniz..
maslak opeten sakın benzin almayin ne zaman ordan benzin aldıysam direk bitiyor ve sanki araçın performansında düşüş oluyor ben genellikle gayrettepe petrol ofisinden alirim temiz yakıt ve uzun yol gidiyorum eskiden opel astraya hep shellden benzin alirdim sonra araç arıza lambası yaktı aldıgım benzinden dolayımış ve servisteki adam dediki shellden benzin almayin shelldeki kurşun oranı yüksekmiş herhalde BP hakketen kaliteli geçen gün levent BP den benzin aldım resmen benzin bitmedi direndi yani ve performans olarak sanki araç daha rahatladı dolapdere totalden ne zaman benzin aldıysam araç uzun km gidiyor aynı şeyi arkadaşımda söyledi dolapdere totalden ne zaman mazot aldıysa uzun yol gidiyormuş söyle söyliyebilirim shell ve opetten bence uzak durun
Ben Maslak shell den alıyorum bi sıkıntı görmedim ama kafamda terettüt oluştu shell konusunda Maslak shell i kullanan var mı?