1618 cc nedir yahu :)
Printable View
1618 cc nedir yahu :)
4 kapı olması, edc olması, 1.6 olması, turbo olması ciddi hayal kırıklığı, 2.0 172 yaptılar 2.0 182 yaptılar 2.0 200 yaptılar, yine 2.0 220 230 hp lerde bişi yapsalardı keşke..
İkinci fotoğraf ateş etti resmen.
Gel gelelim vergilerden ötürü sadece bakmakla yetiniliyor. 100+ bin tl nedir. Üzücü.
Ayrıca vti a getirmeye gerek yok konuyu. O araca göre kıyas edilirse her araç ucuz.
çöp.......
manual olmamasi beni soguttu. ha zaten alici degildim ama sempatim cok buyuktu tum rs lere, bayagi bir azaltti.
polo gti fiyatı karşısında işi zor.
2010 da 10 yaşında RS almıştım... 2023 uygun olursa alabilirim : ) o yaşda 4 kapı gider.
içi de dışı da çok güzel. ;)
http://img11.imageshack.us/img11/5438/68496798.jpg
Tsi gibi bir önü açık kendini kanıtlamış motor teknojisi ve alman kalitesi varken 60 binde olsa çok fazla satacağını düşünmüyorum
Üstad neden konuyu marka fanatikliği bazında cevaplıyorsun, biraz mantık çerçevesinden baksak daha doğru olmazmı sence :)
benim avatarımda vti var evet kapımda da vti var fakat kıyasa gelecek bir durum söz konusu değil.
şmdi ben spor bir araba alacağım ne kadar çok para kazanırsam kazanayım bu 1618cc olayı benim için hayal kırıklığıdır. Tıpkı benzinli getz in 1343cc olması gibi.
Dış görünüşünde ayrıcalık istemem gayet doğal çünkü ortadaki araç Clio Rs yani özel seri bir araç yanlışmı düşünüyorum yoksa beklentimmi çok.
100k TL fiyatlara böyle bir spor arabaya bineceğime aynı sınıfta bir çok rakibi daha düşük rakamlara fazlasıyla seçenek olacak. hani bunun bir artısı Clio Rs için :)
Yani demem o ki sırf siz Renault seversiniz diye mantıksız bir duruma mantıklı bir yorum yapmamız yada yapmanızmı gerekir :)
Ben şahsen bu sınıfta merakla beklediğim bir arabanın ki Mk1 ve Mk2 Clio Rs sever birisi olarak bu arabanın tam bir saçmalık olduğunu tekrar ve tekrar söylemek isterim. öyle de baksan mantıksız böylede baksan mantıksız.
Polo GTI fiyatlarında bile olsa (hoş hiç sanmıyorum) polo kadar satamaz.
Güzel mi cirkin mi bilemedim, içi bence çok çirkin dışı bir nebze idare eder o kamyon logosu hariç.
Renkleri çok güzel o açıdan trafikte çok dikkat çekiyor, rs görürmüyüz bilmem trafikte hele bi gelsin de.
evet yeni trend öyle ama ne bileyim abi alışmıştık 2.0 rs ve 3 kapı serisine böyle devam etmesi daha iyi olurdu gibime geliyor, 4 kapı olması satışı arttırır ( bahsedilen fiyatlar olursa clio 3 gibi 1 elin parmağını geçmez ) 3 kapı olması bi ayrıcalıktı diğer cliolardan ben böyle düşünüyorum.
hayır ben renault seviyorum diye değil, sen genel genelleme yaparak konuştuğun için yazdım. sen beğenmeyebilirsin, yada vermeyebilirsin. ama genelleme yapma, çünkü birileri çıkıp verecek o parayı...
vti örneğini niye verdim çünkü benim gözümde parasını hak etmeyen araç kategorisinde ilk sırayı alır... vti kötüdür demiyorum yanlış anlaşılmasın, o paraları hak etmez bence diyorum.
marka fanatikliği ile alakası yok daha binmediğin onu bırak çıplak gözle görmediğin bir araç hakkında genelleme yapıp kötü demen garip geldi. bilip bilmeden körü körüne yorum yapmak saçma bence...
neyse uzatmayalım. zevk ve renk. sen o parayı vermezsin gidip vti alırsın. ben vti'ya o paraları vermem rs alırım. uzar gider. salla boşver takma benim sölediklerimi kafana...
son olarak RS tr için mantıksız olabilir, gözükebilir ama yurtdışında öyle olmayacağını düşünüyorum. Çünkü avrupada rs ler genelde pistlerde kullanılıyor. yurt dışı renalt forumlarında bir çok uygulamaları var. muhtemelen clio 4 rs de biraz bu dikkate alınarak üretilmiş. pist için daha uygun. ama malesef ülkemizde herşey 60-200 üzerine olduğu için bize saçma geliyor....