Şuan aracım plakalı durumda 06 du 6xxx plakamı değiştirmek istiyorum böyle bir şansım var mı? Varsa ne yapmam lazım bilgisi olan var mı?
Not: Araç yine 06 plaka olacak şehir değişikliği vs. olmayacak
Şuan aracım plakalı durumda 06 du 6xxx plakamı değiştirmek istiyorum böyle bir şansım var mı? Varsa ne yapmam lazım bilgisi olan var mı?
Not: Araç yine 06 plaka olacak şehir değişikliği vs. olmayacak
Trafik şubeden yapabiliyosun diye biliyorum aynısını bende yapmıştım. Bağlı olduğun trafik şube başvurmalısın onlar seni daha iyi yönlendirirler
CUP Edition
Finansinvest
ailenden birisine devret annene verebilirsin kasko trafik cok uygun çıkıyorbn öyle yapıyorum şahsen.
Galiba emniyete dilekçe yazıyorsun. Durumu izah ediyorsun mesala bir arkadaşım araç almıştı eski sahibi çok tanıdık piyasada olan biriydi heralde tuhaf tuhaf insanlar selam veriyorduyanlış hatırlamıyorsam değiştirdi 27plaka olan arıcını tekrar 27 yaptı.
aracı ilk aldığında plaka değşikliği yapmadıysan değiştirme hakkının olduğunu düşünüyorum bağlı olduğun trafiği ararsan öğrenebilirsn
Tekrar satış yapmanız gerekiyor, satış sırasında noterde plaka değişimi isteyecek aracı üzerine alacak olan kişi. Anne veya babaya satış verebilirsiniz. Başka yolları var mı bilmiyorum.
Anladım. Herkese çok teşekkür ederim biraz uğraşmak gerekiyor anladığım kadarıyla neyse artık bundan sonraki arabamda inşallah istediğim plakayı alabilirim![]()
Aynen doğru, sizin plakanız merkez plakası. Etimesgut-Eryaman çevresinde ikamet eden "güvendiğiniz" bir yakınınıza satış yapın, noterde plaka değişicek diyin, ET veya EU plaka verirler. Sonra üzerinize alıp tekrar plakayı değiştirin. Siz de Etimesgut çevresinde ikamet ediyosanız olmaz tabi, ben merkezde ikamet ettiğinizi varsayarak konuşuyorum. Kolay gelsin.
Özellikle istediğiniz bir plaka varsa (önceden hurdaya ayrılmış bir araçta takılı değilse), aklınıza gelen istediğiniz plakayı alırım. İhtiyacı olan pm atabilir, yardımcı olurum.
Yok yakın tanıdıkla olur tabi bu işler yada aileyle.Bunu bir gün içerisinde halledebiliriz değil mi?
What Goes Around,Goes Around
80 + 180 Lira'ya mal olur Senin yerinde olsam bu Arac eskiden bi travestinin felan desen bence değiştirler![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
benim için mi söyledin konu sahibi arkadaş için mi? sende madara edeceksin bizi olum
anladım,direkt plaka tahsisteki boş plakalardan istersek 06 ET XXXX yerine ilk işlemde onlara dönebliriz her halde ? daha sonra plaka değişimi istenmeden tekrar üzerine alınabilir gibi düşünmüştüm bende.
What Goes Around,Goes Around
tekrar satış yapmana gerek yok bulunduğun yerin ilçe emniyetine gidip plaka değşikliği yapmak istiyorum die dilekçe veriosun yardımcı oluyorlar ben daha yni değiştrdm.sadece neden değiştirmek istediğini soruolar orasına bişe uydurcan artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)