BMW ci arkadaşlar yardımlarınınız gerekiyo otomatik 3.25ci mekanik anlamda sıkıntı yaşatırmı yorumlarınız
BMW ci arkadaşlar yardımlarınınız gerekiyo otomatik 3.25ci mekanik anlamda sıkıntı yaşatırmı yorumlarınız
Bobin sıkıntısı çıkabilir
Termik sorun yaratabilir
Su haznesi çatlayabilir
vb... gibi gider. Hepsi 50 100 milyonluk parçalar aldığınızda değiştirin.
Onun haricinde kroniği pek yok.
Kronik ağır sorunu yok zekky dediğin gibi 100 200 anca otomatikde sorun yaşamazsınız smg mi normal mi acaba
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Normal otomatiklerde sıkıntı yok.
Ben aldığımda bu saydıklarımı değiştirdim birde difransiyel takozu vb değiştirdim şanzıman yağını orjinali ile değiştirdim.
9 litre alıyor ama kafa rahat olur değiştirirseniz.
Smg ise kullanmadım sürmedim ama hiçte iyi bir yorum duymadım.
S2000 den sonra performans tavşan - kaplumbağa olur.
Devir dönmez ama 6 silindir gücünü hertürlü hissettirir 3.20 gibi ölü değil.
İç malzeme kalitesi bana göre e90 kasalardan iyi.
Yakıt olarak en sakin kullanımla ortalama 10.6 larda geziyorum.
Hafif gazlamalı 13 lerde.
smg alma abi tıptronık al kafan rahat olur..Smg de pompa arıza oluyor genelıkle..Bakımı pahalı v.ss
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
tiptronik de illa sıkıntısız olucak diye bi kaide yok buarada, çok da rahatlamamak lazımx5 bize 4000 lira sokmuştu sağolsun..
önceden bakimlari zamaninda yapilmis ve hor kullanilmamis bir araç ise ben tavsiye ederim.zevkli bir araç.kronik arizasi alt takim takozlari.
Eskiden bir önyargı vardı BMW'ler hakkında. Ara motorlar alınmaz diye. Kronik sorunları var vs. gibi. Böyle bi konunun aslıastarı nedir ?
o zaman bütün bmw ler ara motor, 1.6 ve M motorlar hariç. saçmalık![]()
ara motor alınmaz olayı tam bir şehir efsanesi hakikaten. Bunu söyleyen aklı selim arabadan gram anlamayanlar hala aynı şeyi söylüyor yeni modeller için bileAdama 328i çıkmış şöyle böyle diyorum cevap : ara motor alınmaz 320 ya da 330 alıcaksın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)