Bu dönemde gidecek arkadaşlar, mümkünse paylaşabilirlerse nereye düştüklerini, sevinirim =) Belki aynı yere düşeriz, kim bilir =)
Printable View
Bu dönemde gidecek arkadaşlar, mümkünse paylaşabilirlerse nereye düştüklerini, sevinirim =) Belki aynı yere düşeriz, kim bilir =)
Uzun olmasin diye son gün girdim genelde ilk gün girenleri aldiklarini solediler ama be kadar dogru tartisilir :)
ben de dün sınava girdim şimdi heyecanla nereye düşeceğimi bekliyorum
bende bu dönemde gidiyorum ayın 10'unu bekliyoruz merakla
inş. kıbrıs'a düşen olmaz arkadaşlar , 349 olarak dört gözle bekliyorum sizi :) ALLAH sabır versin , biter bitmez diye bişey yok ama hayatınızda unutamıycağınız bi 5 ay olabilir :)
Benimde bu ara tam belli olucak :(
sonuçları nerden öğrencez bilen biri link koyabilir mi?
tamamiyle hurafenin kralı şu cümle :D (tüm soruları salla/tüm soruları yapda dahil buna)
ordunun ihtiyacı varsa seni aradan çekip alıyo psikolok inş.müh gibi 1-2 bölüm hiç sekmez mesela asteklik konusunda :D
örnek verecek olursam gecen sene aralıkta gittim 8 kısa donemdik ustada
1kimya müh+abd yüksek / 1haritamüh / 1elektrik-elektronik müh /1mekatronikmüh+yükseklisans+ingiltere /1lojistik / 1siyaset/ 1a.ö / digerini unutum :D
düşünürsek kafadaki 5i banko astek duruyo ama işte biraz sans biraz ihtiyaç durumu :D
ayrıca dogrumu bilmiyorm ama bu donemden sonra sınav olayı kalkıyomu öle bişey duydumda doğrumudur bilen varmı
Bu gece saat 00:00'da sonuçlar açıklanıyor.
Sonuçları öğrenmek isteyenler; 349'uncu Dönem Yükseköğretim Kurumu Mezunlarının Sınıflandırma Sonuçları
Beyler Kısa dönem piyade er olarak
Acemilik Manisa
Uzman Kıbrıs
çıktı yanıma gelen kim var? :D
acemilik 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı manisa
usta istanbul
Uzun dönem gidecekler nereye düştüğünü e-devlet in hangi askerlik sorgulamasından bakacak acaba ? Bazı sorgulamalar için elektronik şifre istiyor çözemedim :):)
mayıs sonu mezun oluyorum.kısa dönem yapacagım hemen askerlik şubesine başvursam mezun olur olmaz ne zaman askere alırlar beni ?
Buğra sana neresi çıktı ?
kısa dönem jandarma
acemilik kastamonu
usta ankara/beytepe