User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Mahalle icinde muzikli yerlerin gurultusu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mahalle icinde muzikli yerlerin gurultusu..

Arkadaslar bu konuyu sizinle tartismak istiyorum..

Her tarafra muzikli eglence yerleri var (mantar gibi)tamam anliyorum.. Kalite hak getire !
    Ama adam mekan acmis, bina 2 katli zaten ve acarken 3-5 liraya kiyamayip izalasyon yapmadan 100meterkarelik yerin 20metrekaresini dev stadium kolanlari ile donatmis!!

Cevre bakanligi bu tur gurultu sikayetlerini yerel belediyelere birakti onu da biliyorum..
    Ama belediyeden canli muzik ruhsati ainirken belli sartlar var; mesela aksam 7desibel den fazla muzik olmayacak, yakininda konaklama binalari hastane vs olmayacak diye maddeler gidiyor..

Yaa en azindan bir ornek vereyim..Antalya eski laracaddesinde evler 2ser 3 er katli. Altinda da boyle yerler var.
    ben sahidim, komsum adam yillarin emegi evini sirf bu adamlarla basda cikamadigi icin satiliga cikardi, ilginctir 2 senedir alt tarafi bar diye satamiyorda..

Yaa her tarafi sakat bir is: Hem insanin maneviyatina hem maddiyatina tecavuz ediyorlar.
    Maddiyati adamin kendi malinin emlak degeri resmen yerin dibine iniyor.
    maneviyati ise, ertesi gunu okula gidecek 7 yasindaki kizi sabah 04.00 lere kadar uyuyamiyor.

Kul hakkidir yaaaa
    Hadi kendimden gectim, daha 7 yasinda, birde bebekleri var daha 1 yasinda bile degil..Insan katil olur..

Haa birde kendi arabani o binanin onundekibelediye ye ait olan kaldirima park edemiyorsun!! Calgili kahvehanenin abileri !!! var sabaha kadar arsin atiyorlar, biri yanastimi hemen kovalamak icin..

Nereye gidiyoruz kardesim biz boyle!!!!

Yaa Tutamiyacam kendimi, resmen diyorum bi tanesini yukardaki aileyi rahatsiz eden yeri...

Antalya Eski Lara caddesindeki Uzaklar diye Ucube bir yer.
    Binanin altini komple kapatmis, yukarda oturan aksam ailesiyle, hanimiyla evine cikmak icin milletin masalarinin arasindan geciyor.
    Resmen namusunu teshir ediyor sarhos olmus gozlere!!!

Ya bende iciyorum,ama yemin ederim boyle bir yerde ben yapamam abi??
    Kendimden utanirim yaa.
    Dusunsene sen oturmus iciyorsun, yaninda masalarin arasindan adam karisi ile kendine evine gidebilmek icin bir yol ariyor!!!

Pes yani

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bıyerden sıkayetın varsa çevre ve şehircilige bimere fln şıkayet edebılırsın onlarda gurultu olçumu ıster yuksekse ceza yerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gfb01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bıyerden sıkayetın varsa çevre ve şehircilige bimere fln şıkayet edebılırsın onlarda gurultu olçumu ıster yuksekse ceza yerler
    Yani belediyenin adamlari gelipde gece olcum yapmayacaklar, degilmi?
    Cunki bu abiler ben arastirdigimda encumenlerden kafaya almis isi, oradan ruhsat isi yanii. Yani belediye gelmis gelmememis farketmiyor. gelmese bile geldim yaptim olcumu, durum normal raporu almasi 5 dakika is onlar icin.

Ama cevre ve sehircilik:::
    Gece gelip olcum yaparmi,yani o saatte mesai yaparlar mi?
    Cunki zaten mesai zamani ne mekan acik, ne de insan uyuyor evlerinde!!

Bir yol gostersen kardes!...
    Dedigin yere gidip sikayettte bulunduk diyelim..adresi verdik..Geleceklermi olcmeye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani belediyenin adamlari gelipde gece olcum yapmayacaklar, degilmi?
    Cunki bu abiler ben arastirdigimda encumenlerden kafaya almis isi, oradan ruhsat isi yanii. Yani belediye gelmis gelmememis farketmiyor. gelmese bile geldim yaptim olcumu, durum normal raporu almasi 5 dakika is onlar icin.

Ama cevre ve sehircilik:::
    Gece gelip olcum yaparmi,yani o saatte mesai yaparlar mi?
    Cunki zaten mesai zamani ne mekan acik, ne de insan uyuyor evlerinde!!

Bir yol gostersen kardes!...
    Dedigin yere gidip sikayettte bulunduk diyelim..adresi verdik..Geleceklermi olcmeye?
    Abı bımere sıkayetını yazacaksın ondan sonra onlar gıdecek oraya sıkayet var dıcek bunlarda dısarıdan ölçum yaptıracaklar bu olçum yapab fırmalarda bakanlıga baglı fırmalar bn bu ısı yaptım 2 3 ay once bıraktım gece olcum oluyor zaten aksam 7den 3 e kadar ölçum yapılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olcum yapılır arka planla normal ölçum arası çok fark cıkarsa zaten kapatmaya kadar gıder mecbur izolasyon yaptıracak olmadımı 80000 ceza yer kapatmaya kadar gıder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah kardes..

Bu isin pesine dusecegim..

Bilgiler icin tekrar tesekkurler.

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fsm loby kapanmadna önce üstünde 1. katta oturuyorduk.

O kadar rahatsız edici gürültü gelmiyordu izolasyondan mıdır bilmem ama birkaç komşu şikayet etmişti , gündüz gelip ölçüm yapıp gidiyordu adamlar.
    Sitenin otoparkınında bir kısmı bu abilerdeydi .

Aslında benim için hava hoştu tabi
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlara izin veren belediye zaten kime şikayet ediceksiniz ki samsun da sahil şeridi bilmem kaç şeritlik yol olacakmış adamın dükkanının 3 metresi yolun içinde görünüyor.sonra vay efendim bu yolu biz bu yüzden yapamıyoruz .be .avat bunlar bu işi yaparken neredeydin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediyeyle alakasi yok bakanliga bagli baktin yanlis olcummu yaptilar onlarida sikayet et belge ellerinden alinsin firma o duruma gelmek icin o belgeleri almak icin cok yol katediyor kolay kolay yanlis yapamazlar yapanlar var onlarda ani denetimle gerekli cezayi aliyorlar belge askiya alinmasi fln

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu işe kaymakamlık bakıyordu en son oda belediye zabıtalarınca şikayet edilen saat diliminde baskın yapıp ölçüm yapıp mekanı ölçüm yüksek ise mühürlüyorlardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Once yasal yol neyse yapacagim.
    Cozulmez se...
    Allah seni inadirsin ki; evin balkonundan yolun karsisina 10 metre pankart asip, belediye baskanini verdigi ruhsatin akibetini sormasi icin davet edecegim.

Komsumolan adamcagizin dustugu duruma dusmeyecegim ben..
    Arkadaslar ben ailemi sevdiklerimi arkamda birakmis gelmisim 10 yildir gurbette bi kafamizi sokacak damimiz olsun istemisim..
    Ben eger kendi evimde o insan musvetteleri yuzunden huzurla uyuyamayacaksam, kusura bakmasinlar ama...
    onlar hic huzur bulamayacaklar.
    Ben omrumu onlara harcamadim..

Insan olacaklar once.. Herkezin emegine, ekmegine saygim var. Ama boyle ekmek kazanilmaz,bu alin teri degil. Insanlari kendi oturdugu binanin onune bile arcini koydurmamak, uykuyu haram etmek, esini karisini meyhane ortasinda teshir ede ede gecirmek!!!

Birakin oranin ceza almasini,kulliyen gitmeli bence orasi...
    Zaten 2 yil once cinayet islenmis orada.kafasina silah sikmis birisi orada..
    Taa o zaman neden kapatilmadi ki burasi anlamdim ben!!
    Ne bicim yer yaaa!!
    Can guvenligi de yok !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fsm loby kapanmadna önce üstünde 1. katta oturuyorduk.

O kadar rahatsız edici gürültü gelmiyordu izolasyondan mıdır bilmem ama birkaç komşu şikayet etmişti , gündüz gelip ölçüm yapıp gidiyordu adamlar.
    Sitenin otoparkınında bir kısmı bu abilerdeydi .

Aslında benim için hava hoştu tabi
    Hah al iste..Gunduz gelip olcum yapip gitmek!!

yaa bu sizin dediginiz yer sadece gunduz mu canli muzik yapiyordu ki sadece gunduz gelip olcuyorlar??

Esas gece nolacak..Bu ne zihniyet simdi...

Tamamen duzmece bir olcum isiymis anladigim kadariyla, yaptinmi, yaptim ..hesabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sequental Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hah al iste..Gunduz gelip olcum yapip gitmek!!

yaa bu sizin dediginiz yer sadece gunduz mu canli muzik yapiyordu ki sadece gunduz gelip olcuyorlar??

Esas gece nolacak..Bu ne zihniyet simdi...

Tamamen duzmece bir olcum isiymis anladigim kadariyla, yaptinmi, yaptim ..hesabi.
    Sadece cuma cumartesi ve pazar geceleri açık bildiğiniz clup-bar.

2yıl kadar oldu ama net hatırlıyorum 2-3 kere gündüz gelip ölçüp gitmişlerdi polis abiler geceleri ekip otosuyla gelip takılırlardı biraz
    gündüzleri sadece kapısı açık olurdu.

Yan komşumuz bu sebepten taşınmıştı fakat bir süredir kapalı, hatta 2-3 kere isim ve sahip değiştirdi en son lobby idi , belediyeden-şikayetlerden dolayımı yoksa başka sebeplerden mi kapandı bilmiyorum.
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi olcumler cuma ctesi oluyor saat 19 23 arasi aksam
    Olcumu 23 ten sonrada gece olcumu gunduz olcum olmaz 2 gun olcum olur 1 sabit olcum birde degisken yan evden yoldan fln bodrumda adanada hatay mersin heryerde olcum yaptim kurala uymayanlar canli muzik belgeleri iptal oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece cuma cumartesi ve pazar geceleri açık bildiğiniz clup-bar.

2yıl kadar oldu ama net hatırlıyorum 2-3 kere gündüz gelip ölçüp gitmişlerdi polis abiler geceleri ekip otosuyla gelip takılırlardı biraz
    gündüzleri sadece kapısı açık olurdu.

Yan komşumuz bu sebepten taşınmıştı fakat bir süredir kapalı, hatta 2-3 kere isim ve sahip değiştirdi en son lobby idi , belediyeden-şikayetlerden dolayımı yoksa başka sebeplerden mi kapandı bilmiyorum.

Allahtan kapanmis da insanlar nefes almis, sevindim valla..

Yaa zaten bu tur yerlerin mahalle icinde acilamsina ruhsat veren belediyelere yazik..
    Git ne bileyim sahil seridine, ne bileyim biraz daha insanlarin evlerinden uzaga yapilsin..
    Zaten zikkimlanacak kimse (Ben dahil) gider orada gorur isini.
    Haa kirayi odeyemecem diye apartman altini bakkal tutar gibi tutup yapacaksan bu isi, zaten hic soyunma bu ise..
    Gulu seven dikenine katlanir diyecek belediyeler bu konu icin..

Hatta insallah, nolur bi kanun ciksinda komple merkezi yerleden tasinsin bunlar.
    Zarar yaaaaaaa, hakkaten zarar insan haytina!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)