Arkadaslar bu konuyu sizinle tartismak istiyorum..
Her tarafra muzikli eglence yerleri var (mantar gibi)tamam anliyorum.. Kalite hak getire !
Ama adam mekan acmis, bina 2 katli zaten ve acarken 3-5 liraya kiyamayip izalasyon yapmadan 100meterkarelik yerin 20metrekaresini dev stadium kolanlari ile donatmis!!
Cevre bakanligi bu tur gurultu sikayetlerini yerel belediyelere birakti onu da biliyorum..
Ama belediyeden canli muzik ruhsati ainirken belli sartlar var; mesela aksam 7desibel den fazla muzik olmayacak, yakininda konaklama binalari hastane vs olmayacak diye maddeler gidiyor..
Yaa en azindan bir ornek vereyim..Antalya eski laracaddesinde evler 2ser 3 er katli. Altinda da boyle yerler var.
ben sahidim, komsum adam yillarin emegi evini sirf bu adamlarla basda cikamadigi icin satiliga cikardi, ilginctir 2 senedir alt tarafi bar diye satamiyorda..
Yaa her tarafi sakat bir is: Hem insanin maneviyatina hem maddiyatina tecavuz ediyorlar.
Maddiyati adamin kendi malinin emlak degeri resmen yerin dibine iniyor.
maneviyati ise, ertesi gunu okula gidecek 7 yasindaki kizi sabah 04.00 lere kadar uyuyamiyor.
Kul hakkidir yaaaa
Hadi kendimden gectim, daha 7 yasinda, birde bebekleri var daha 1 yasinda bile degil..Insan katil olur..
Haa birde kendi arabani o binanin onundekibelediye ye ait olan kaldirima park edemiyorsun!! Calgili kahvehanenin abileri !!! var sabaha kadar arsin atiyorlar, biri yanastimi hemen kovalamak icin..
Nereye gidiyoruz kardesim biz boyle!!!!
Yaa Tutamiyacam kendimi, resmen diyorum bi tanesini yukardaki aileyi rahatsiz eden yeri...
Antalya Eski Lara caddesindeki Uzaklar diye Ucube bir yer.
Binanin altini komple kapatmis, yukarda oturan aksam ailesiyle, hanimiyla evine cikmak icin milletin masalarinin arasindan geciyor.
Resmen namusunu teshir ediyor sarhos olmus gozlere!!!
Ya bende iciyorum,ama yemin ederim boyle bir yerde ben yapamam abi??
Kendimden utanirim yaa.
Dusunsene sen oturmus iciyorsun, yaninda masalarin arasindan adam karisi ile kendine evine gidebilmek icin bir yol ariyor!!!
Pes yani