kazada suclu tarafın tramer sorgusunda sadece kaza yazar fiyat yazmaz....
Printable View
kazada suclu tarafın tramer sorgusunda sadece kaza yazar fiyat yazmaz....
Bir upp yapalım.
Bende bir araç bakıyorum 4 tane boş hasar kaydı gözüküyormuş aracın sağ ön ve sağ arka çamurluğu boyalı sadece başka bir şey yok diyor. Bu 4 boş hasar kaydı beni kuşkulandırdı acaba nasıl öğrenebilirim bunun sebebini ? Forumda yardımcı olacak sigortacı kaskocu var mıdır acaba bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek
zamanında bende ''çarpma'nın önemsiz olduğunu düşünerek bir araca pazarlık ettim tam uçak bileti alırken içime kurt düştü sigortacıya sordum ''yanmadan dolayı pert olduğunu söyledi'' DONDUM kaldım onun için o tarz ''çarpma '' yazan bedellere güvenemıyorum
siz siz olun sadece 5664u dıkkate almayın...
sigortacılar artır sorgulayamıyor sanırım tramer ekranı kapandı deniyordu.
ek olarak şöyle bir şey paylaşayım. aracımızla birine çarptık oda bizim sigortadan aracını yaptırdı bizde bir şey yoktu. sonrasında merak edip sorgulattım 5664'e sadece kz1:xx/xx/xxxx tarih çarpma olarak çıktı. hani karşı tarafın hasarı diye ağlıyorlar ya hep merak ediyordum öğrenmiş oldum. sizde biliniz bu durumu.
Küçük rakamlar yazmıyor diye bir şey yok.
Trafik sigortanızdan karşı tarafa ödeme yapıldı ise rakamsız kayıt çıkar.
aynen öyle milleti yiyorlar rakam küçük olduğu için hasar yazmıyor diye halbuki 2xx tl yazan hasar gördüm.
Hasar tutarı yazsa neysede yazmıyor o sıkıntı bide 4 tane ne olmuş olabilirki çok kuşkulandırıyor ...
buradada açıklandığı gibi misal bende bir araca çarptım bende birşey yoktu fakat benim sigortamdan karşı tarafın hasarı karşılandı o yüzden bende rakamsız kayıt görünüyor bu araba bu tarhite kazaya karıştı ama hasar almadı anlamına geliyor
bolt yaptığım kısımda exper gelir arabayı görürse eğer kafasına göre ödeme yapmadan da rakam yazdığı oluyor forumdan da bir kaç kişinin başına gelmişti ödeme almadan rakam yazması durumu
Benim aracımda bir tane hasar kaydı çıkıyor o da 42 TL böyle bir şey mümkün mü? Detaylarını öğrenmek için mesaj attığımda bir şey yazmıyor.
edit araç yüksek arazi aracı gibi bir şeyse genelde ufak kazalarda dokunma vs. durumlarda karşı taraf hasar alıyor ama sana bir şey olmuyor çünkü benim tamponum adamın bagaj kapağına denk geliyor yada arkadan çarpıyor stepne bagaj kapağında stepnenin kabına bile bir şey olmuyor ama karşı tarafın çamurluk far tampon kaput geçmiş olsun yani eğer baktığınız araba yüksek bir arabaysa normal bence
Araca zaten expertiz yapilmayacak mi? Ufak tefek seylerse cam beya bakalit gibi araba zaten expertizden sorunsuz cikar
İşte güven olmuyor adamda galerici tanımıyorum etmiyorum adamın lafıylada iş yapmak istemiyorum. Şükür başıma hiç gelmedi bilmiyorum bu kayıt işlerini ama dediğiniz gibi hasarsız sıkıntısız tarafada boş hasar kayıtları açabiliyorlarmış
İşini iyi yapan birine giderseniz size atıyorum aks değişmiş mi değişmemiş mi söyleyebilir far ayakları radyatör ayakları gibi yerlere kendiniz bakarak da ufak tefek çıkarımlarda bulunabilirsiniz e arabada boya yok hata yok alttakımda yürüyeninde değişen parça yok şasede çektirme-işlem yok motor saat gibi şanzuman sıkıntısız bunları expertizde size söylerler bu durumda 4 tane boş kayıt bence çok önemli değil yeterki güvenilir ve işini doğru yapan birine gidin
2013'de kaldırıma sürttüm 2 Jant + sol marşpiyelim değişti . Tramer de bedel çıkmıyor ama ben yetkili serviste yaptırmış oradan sorgulanınca hasar bedeli ve ayrıntısını alıcıya iletmiştim
Kısaca Sbm hasar kayıtlı araba sattırmış oluyor. İşgüzarlık başka bir şey değil. Araç sizdeyken kendi kendine hasar çıkması... Saçmalık... Elinizde ekran görüntüsü olsa bile itiraz edememeniz ayrı bi saçmalık... Şaşırmıyorum artık bu tür şeylere. 20 yaşında araba alırken bile artık civatasına kadar kendiniz bakıp baktıracaksınız. Para tuzağı başka bir şey değil sbm falan... Ben alırken bakarım baktırırım, satarken de ne varsa yazarım... Baktırınca da aksini yaşamaz alıcı. Sbm yi yemişim yarım yamalak işler başka bir şey değil...
Kaza sonrası tutulan tutanakta araca herhangi bir işlem yapılmazsa tutarsız tramer çıkar.
Sistem saçma sapan doğru düzgün bir açıklaması yok tecrübe ede ede öğrenmeye çalışıyoruz. Karşı tarafın aynasını kırıyorsun sende çarpma yazıyor karşı tarafı pert edip kendi arabanı cebinden yaptırıyorsun yine çarpma yazıyor hiçbir açıklama yok. Arabaların hepsinin üzerinde kayıt var ama geçmişler yine karanlık bi km kayıt sistemini bile oturtamadılar. Japonyada ne güzel çiziğin göçüğün herşeyin hasarına boyutuna göre kodu var mesela b2 her arabada b2 aynı anlama geliyor bakınca anlıyorsun. Bizde bi çarpma var her anlama geliyor.