Arkadaslar dusunun biraz....
Dusunun bir Istanbul'da kac tane pist var ?????
Hangisinde gercek 1/4 mile duzluk var ????
Hangisinde Start isik duzenegi var ????
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bingo....
Evet, Fikirtepe E5 baglanti yolu.... :p:p
Printable View
Arkadaslar dusunun biraz....
Dusunun bir Istanbul'da kac tane pist var ?????
Hangisinde gercek 1/4 mile duzluk var ????
Hangisinde Start isik duzenegi var ????
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bingo....
Evet, Fikirtepe E5 baglanti yolu.... :p:p
isin en onemli kismi pist bunu unutmamak lazim ..
yeterli uzunlukta düzlük, düzgün asfalt+vht , fazlasıyla güvenlik vs. herşey düşünüldü buğranında dediği gibi.. kafanızda mekan dışında ? kalmasın boşuna.. zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılacak
Biri Istanbul Park mi dedi ?? :D
istanbul park çok kısa.
Sanki Start - Finish duzlugu yeterli gibi....
http://i301.photobucket.com/albums/n...nbulPark-1.jpg
arkadaşlar heycanınızı anlıyorum ama sabretmekte fayda var yok öle yok böle yok şöle demenize gerek yok ...
Pistin metresini size gps ve kamera eşliğinde çekip yayınlıyacağım cristmastree ye gelince o da başka biyerde olmasın BENDE MEVCUT ...
boş laf yerine arabalarımızı yapalım ...
ben bu organizasyonu ve festivali nasıl yapıcağımı emin olun çok net biliyorum ...
Ayrıca
Aranızda Hiç VHT ile kalkmış olan varmıdır ?
Vht nasıl serilir bilgisi olan ?
Vht için nasıl slick kullanılması gerektiğini bilen ....
100 kişi arasında eminim 10 kişi biliyordur 2-3 kişi kalkış yapmıştır yurtdışında ....
o nedenle siz organizasyon pist vs. kısımlarını merak etmeyin bunun için koskoca bir organizasyon firması ve koskoca bir ekip Aylardır çalışıyor .
F1 pistine milyon dolarda verseniz Kalkış yaptırmıyorlar ....
sizden ricam biraz daha sabredin ve görün kimseyi zorlamıyoruz pist için bildiğiniz gibi ...
Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM
Gruplar bu şekilde olmayacak 2 günlük organizasyon planını yayınladığımızda demek istediğim daha net anlaşılıcaktır .
Ayrıca çok fazla araç alamıyacağım çünkü sadece yarış deil festivalide organize ediyoruz showlar sahne vs..vs..
amaç trnin en hızlı 400 metre aracını belirlemek bu organizasyonda o nedenle sınıflar beni açıkcası çok endişelendirmiyor .. Amaç en hızlıyı bulmak sınıf birincilerini değil malumunuz .
meraka devam yakında görürsün özgün :D
element uydurma eray ...
Hemfikiriz
Ben vht kullanıcam da acaba araçlar ne olucak merak içindeyim :D
Hayal olucak birşey yok özgün hayal olucak iş deil bu sanatçılarla anlaşma imzalayacak kadar ciddi bir iş yalan olucak bişi falan yok ....
Komik bi benzetme olmuş :D:hahaha:
Tamamen doğru..
Bugra yanlis anlama herkesin yorumu heyecanindan , hic boyle birsey olmadi biliyorsun Turkiyede . sen aciklayinca cogu soruya netlik gelir , insallah sorunsuz gusel bi org olur .
okadar laftan geldi gene bana laf soktu
Ayrıca gece gündüz sabah akşam bu iş için yüzlerce görüşme anlaşma eylence reklam vs..vs.. birton iş kovalanıyor ...
yurt içi yurt dışı sanatçılar ile görüşüyoruz bunlar öyle kolay işler deil açıkcası o nedenle siz deyerli arkadaşlarımdan ricam 1-2 kasımda kesinlikle yapılıcak olan bu festival için kişisel görüşlerinizi e mail adresime yada pm olarak bana ulaştırmanız ...
Gerekli zamanda Tüm açıklamalar tarafımdan ve basın yayın yolu ile duyrulucaktır ...
süper bi org. olucak elina saglık bugra bu uğraşların sonucunda ortaya herkezin memnun kalıcagı belli ;) inşallah enerjin bitmezde bu güzel org. sonuna kadar böle dinamik olursun ;)
benimde en çok merak ettigim 3 husus var :D
1.pist ne olucak
2.gelen ünlüler kimler :)
3.vht ile kimler kırmadan kalkıcak arabaları :)
öncelikle çok teşekkürler :D
1-anlaşmalar yapıldı bile ancak sponsorlarımdan sus emri var :D
2-şuan anlaşmalar devam ediyor anlaştığımızda var görüşmekte olduğumuzda ama gerisi birinci madde gibi :D
3-okısmını bende çok merak ediyorum sarmayıp tutununca kaç aracın alt yapısı bunu kaldırıcak merak içindeyim trde makinası yapılı çok güzel araçlar var ancak tutununca ne olur görücez hepberaber ;) ...
aynı sorular her sayfa devam ediyor :)
pistin ve detayların açıklanacağı güne kadar devam edecekdir sorular,