karbon yokmu?:)
Printable View
Aynen öle bizlerde heycan içinde ofiste bi oyana bi bu yana saldırmaktayız :D
bekliyoruz ayrıca trdeki 400Mt için koşabilicek araçları olan çevrendekileride davet edebilirsin ...
eyer var ise çok ciddi araç sahipleri bu işi kovalayan benle görüşebilirler ...
Yer yakında fiyatlarda aynı zamanda ama üzücü fiyatlar olmıyacak bilet fiyatları ...
Zaten biletix ve üniversite klüplerinden temin edilebilicektir biletler ....
kendi başına bir prodüksyon olduğunu düşündüğünde bile uygun geliceğine eminim fiyatların ... amacımız minimum fiyat olucaktır....
bizim görüştüğümüz ve anlaştığımız yabancı sanatçıların sadece birtanesinin konserini izleyebiliceğiniz para ile 1 gün boyu adrenalin hedefimiz :D
yakındır az daha sabır :D
Kesin ve değişmeyecek Tarih 1-2 Kasım değilmi ? ona göre şimdiden yıllık iznimde planlama yapıp 1-2 Kasımı ekleyecem.
Buarada konaklama konusunda yardımcı olabileceğim bi durum varsa elimden geleni yapmak isterim 5 yıldızlı bir otelde yardımcı olabileceğim pozisyonda çalışıyorum ihtiyaç varsa Pm'den görüşelim burdan reklama girmesin ;)
baskan hava durumu ne alemde . o tarihlerde hava durumu onemli asil . serin olur heralde ama yagmur olayi duman eder valla .
valla yazın ortasındada yamur yağar ...
kısmet tabi ancak 29 ekimde hiç yamur görmedim bugüne kadar ben ...
kasım ayı ama ilk iki günü ***** ...
birde şu var mesela rock n coke yapıldı senelerce her org yazın ortasında yapıldı yamura yakalandı :D
kısmet tabi :D
ben şuan yamuru açıkcası düşünmüyorum sonuçta hava durumu müdahale edilemez bir durum yaz ortasında bile :D
hadi hayirlisi guzel olacak insallah:)
herkez gelsin bari de ak kara ciksin;)
yakın zamanda açıklayacaksınız biliyorum ama merak işte :) pist çorluda mı acaba???
şuandaki genel müdür motor sporlarıyla fazlasıyla ilgili :) zaten Mc Laren'in sponsoruyuz :D
oldukça fazla ilgisine çekecektir zaten kesin beraber geliriz :)
http://lh3.ggpht.com/_5QNgRmFr0Lg/SG...McLaren+F1.JPG
abi sabırsızlanıyorum muhteşem bir organizasyon olucak :):):)
Hort yapsın, canlansın konu :)
Tarih geliyor yavaş yavaş...
Trtuningdeki ilanı görenler bi yorum yapabilirmi geçici afişi beyendinizmi bakalım :D