5.85 Aem in arabası var Nsx bloklu :)
funycarlar 4 saniyelerde biliyorum neyin peşlidesiniz daha çok gerideyis cin olmadan adam çarpmayın !
Printable View
5.85 Aem in arabası var Nsx bloklu :)
funycarlar 4 saniyelerde biliyorum neyin peşlidesiniz daha çok gerideyis cin olmadan adam çarpmayın !
Garajlardan supersportları cıkarmak lazım, yoksa bildigimiz arabalarla kendimizi kandırmıs oluruz. :)
hee atın biyeri adam 4 gitti die otomobil işini biraktım ..
tobeee kızdırma beni ozgun sacmalama adamlar hızlıda yani trden bahsediyoruz kim kac gidiyo en ii zaman ne biliyomusun yok demi onu cıkartıcaz bu sene ilk defa trde ilk ...
bana amerikayı anlatma zaten sen lisedeyken ben o yarışları usada ....
varkı ruzgar yapıom olmasa hikaye olmaktan iidir gene.hatta masal kahramanı kırmızı baslıkLı kırmızı renki gay:D
kamu oyu Yoklaması derken? :D
bir sorum olucak
sınıflandırma yapılmicak anladığım kadarıyla, peki belli sınırlar çizilicek mi? yani dayının biri gelir deli gibi soyar arabayı dayanır plexiglass a yarışır güzelde süre yaparsa bence adil olmaz? nasıl giderilicek bu durum tamamen race ve street legal olarak 2 ayrı grup fln mı?
outlaw olcak
Adil olucak zaten Türkiyenin en hızlısı dedim bole bir ünvanı en hızlı en emek harcamışa vermektir adil olmak ....
sınır yok limit yok ...
En hızlısı amaç ...
Adama arabasını soyunca neden adil olmasın ? adam oraya komple aracı ilemi gelicek Türkiyenin eh hızlısı olmak için ?
Bu unvanı almak okadar kolay deil tekerlekli tüm araclar için limit sınır kural yok ....
amac 400 metre en kısa süre ...
herkezin iddasını gorücez bu günde ...
Herkez en hızlı trde bakalım nekadar gerçekmiş pistte görücez...
Dipnot güvenlikten taviz yok ....yaptığım tüm organizasyonlar gibi ... fantazilerle uçmasın kimse ...
Sorusu olan pm atabilir heryerde tel numaram var e mailim var bana ulaşabilir arkadaşlar ...
Bu gecelik iyi geceler ...
yani sadece o gün için 700hp lik bi sti deli gibi soyarsa fiber kapılar vs 1000kg olursa güzelde kaldırıp 400mt alırsa en hızlısı mı olucak? ertesi gün ne varsa söktüğü takıcak. Bayaa eğlenceli olucak o zmn :D:D:D
şimdi aklıma geldi ya herkes soyarsa :D
aynen ole olucak kural yok ıste gorelım kım ne cıkarıyo :)
emrah ve gc8 bence
4 teker olarak sinirlandirmak bence daha mantikli olur . simdi 2 teker de girerse isin icine wheelie bar ve uzun sasili bir busa hele birde turboysa . 400 de mid 9 belki 8 leri cikarabilir diye dusunuyorum . 8 cikaricak trde akc araba vardir bilemem ama 8 saniyeyi kaldiricak asfalt varmi merak ediorum . tutunma probleminin ustesinden mukemmel asfalt kalitesi ile gelinirse . awd lari zorlayacak bircok rwd araca gun dogar . duzgun asfalt olduktan sonra bence supralar iyi is cikartir diye dusunuyorum ismail abi ve sertanin kiler.
Bencede Mustafa haklı arabalarla sınırlamak ii fikir pist olayına gelince turkiyede bu iş için yapılmış asfaltından, uzunluguna yandaki duvarların betonarme ve yerin 50cm içine gömülmuş olmasına kadar1 tek pist var oda manisada
onu kiralamakta hiç sorun olmaz zaten Dogan agbi bu işlere gönül veren biri butun arabalar dener zamanları tutulur Son hersey bittikten sonra o turbobusa sıyla cıkar ve yapar zamanını böylece görmuş oluruz hepimiz en hızlı kim :)
guzel organizasyon, birinci olmaktan ote herkezin arabasinin gercek surelerini gormeside cabasi bence. street legal ve outlaw olsa daha hos olabilir. bence 1500 den 1000 e dusurulan boru sasi fiber govdeli 10 saniye cikaran bir arabadan, neyse oyle gelen 11 saniyelik araba daha hizlidir. zaten dunyada da daha cok saygi gorur:)
tabi bu sıcaklarda olmasında.....:)
bı dergıde 7 sanıyelık drag aracı gormustum hatta sponsor arıorum fln dıodu adam yazıda odur heralde
Whiteside_?
http://www.erdilek.com/images/rally_p28_jpg.jpg
Grup B için toplam 250 adet üretilen bu delibozuk arabanın..249 şasi nolu 205 turbo 16 (ağırlığı 650 kg ;) ) bi garajda halen yatmaktadır...Belli sebeblerden dolayı dışarı çıkamamaktadır.keşke çıkabilseydi
overblack kimde o araba?
araba tr'de 1 tane zaten.body kit'in kalıplarını çok sene önce birine verdik geri gelmedi.muhtemelen onlardan yapılmış çakma t16'lardır onlar ;)
Beklemedeyiz Organızasyonu :)
whiteside diyorum
205 turbo 16 lar 450 hp 850-900 kilo saçma sapan bir araç. dünyada bile sınırlı adet üretilen bi çoğunun akibeti bilinmeyen ve benim bildiğim türkiyede bulunmayan bir araç.
abi TR'de herşey olabilir. Quattro var Grup B. Ankara'da. Alakasız birisinde hemde.
O yüzden TR'de yoktur falan demiyorum , kesin vardır yani.
Buğra abicim , inşallah bu organizasyondan da alnınızın akıyla çıkarsınız. Her organizasyonunuz gibi sorunsuz ve mükemmel geçer inşallah. Speedweekendlere gelemedim ama buna gelirim muhtemelen. Kaçmaz :)
zaman bellı olduktan sonra Ismaıl abı Msupraya baya bısıyler yapacaktır :) benım aklımdan gecen msupra :)
Whiteside ......
Tutanabildiği sürece supralar....
M supra diyorum :)
F-16 diyorum :D. Şaka bi tarafa 1600 lük supra varsa muhtemelen odur.