şimdi anladım.demek işletmeden olmayacak bu iş:) teşekkür ederim
Printable View
Kasko yaptırmadan aksesuarlarının parasını değil, anca orjinal parçalarının bedelini alabilirsin... Yapamayacakları içinde sana elden artık kimbilir kaç gün sallayabildikleri
kadar gün sonrasına nakit verirler (((
He bi de yıpranma payı düşüp (arabanın yaşına göre) öyle alacaksın parayı !!!
Sakat iş bu sigorta kasko olayları... En küçük yapılmayan bir klozda
binlerce YTL zarar edebiliyorsun... O yüzden kasko yaptıracaklar.....
örnek bir poliçeyi mutlaka iyi incelemeliler, incelettirmeliler....
bencede yok oyle bi mantik..neyse yazilmis yazilcak olan hersey:) kolay gelsin.
Edit: SOMEONESPECIAL` bilgiler icin ayrica sagol.
Bu kasko isleri cok karısık kardesim :)
Bu arada faturaları olmadan kaskoya nasıl isletiyorsunuz bunları?
Fiber tampona fatura alabiliyormusun?
Fatura ibrazı istemiyormu kasko?
Hadi faturasız islettin diyelim, parcalandıgında fatura karsılıgı ödeme yapmıyormu?
Ben önden vurdum arabayı, ne ön panjuru ne de farları alabildim, pasa pasa sıfırdan yaptım herseyi...Custom oldugu icin faturası yok.
sahsi adima konusiyim:) benim ``ESKI :D``aracimda el isciligiyle yapildi tamponlari on kaput camurluklar bagaj vs.. bunlarin materyal ve isciilik fiyatlarini fiat servisi cikartti kaskoya`da aracin bedelini sukadar yukseltmeniz gerekiyo dedi (kasko fatura istemedi)..
Benim tamponlar fiber macunuyla dolduurulmustu citalarin ve plakaligin oldugu bolumler camurluklar kaput farlar farkliydi hepsinide aldim kaskodan(gene herhangi bi fatura istenmedi) bikere kasko suununla yukumlu ben adamlari aryiorum diyorumki spor koltuk taktim gelin cekin fotografini hemde kaskoya isletmek istiyorum..koltukta ne yazio isotta indiana kaza aninda bisey oldu o parcanin ``0`` fiyatindan vermek zorunda kasko sana egerki oyle anlasildiysa..vs.vs.vs.
en ince ayrintiya kadar fotograf cektirin ben amortisor yaylari dahi cektirmistim :) ic kisimda yaptiginiz en ufak dedisiklik vs.vs.vs. herseyinizi isletin kaskoya bende sizlere tavsiye...
Edit:Yukarda yazdigim koltuklarla ilgili ek olarak son bisey daha demek istiyorum..monza koltuk aldin atiyorum fotografini cektirdin X firma koltugu 500 Y firma 350 Z firma 430milyona satiyo onun ortaalama fiyati alinip sana verilir.(ayni sey tum parcalar icin gecerli)
Uniqa sigortayla calisiyoruz butun ev is araclarimiz herseyimiz onlardan sigortali,sadece ilk kazada biraz sikinti cekmistim parada anlasamamistik sonrasinda fiat servisi devreye girince mecbur vermek zorunda kaldilar..ama nihayetinde haklisin acenta`da bitiyor is :) birazda agizinin laf yapmasi lazim+hakkini araman lazim :)
Ben mesela jant düzeltmeyi bile kaskodan alıyorum :D
Ak Sigorta - Anadolu vs farketmiyor.
Jant düzeltme, rot balans vs herseyi alıyorum :D
Paso amortisör falan egip öntakım dagıttıgım icin :)
Zamanında 4000 YTL kitlediler bize, ben de acısını simdi cıkartıyorum.