Bu site babanızın çiftliği değil gelip burada hak arayıp işinizi çözdükten sonra konu sildirmek mesaj editlemek ne demek?
Bu ve bu tür konular silinmicek bundan sonra. Bir açıklama yapsın bakalım arkadaş ondan sonra gereken yapılıcak.
Printable View
Bu site babanızın çiftliği değil gelip burada hak arayıp işinizi çözdükten sonra konu sildirmek mesaj editlemek ne demek?
Bu ve bu tür konular silinmicek bundan sonra. Bir açıklama yapsın bakalım arkadaş ondan sonra gereken yapılıcak.
Konuyu açan ve mesajlarını editleyen üyemiz 3 ay No post cezası alacaktır Burası kullan at sitesi değil techturkeyde konu açmak bedava ama bu siteyi bu şekilde kimsenin kirletmesine müsade etmeyiz çok ayıp .
benim anlamadığım, 15 dakikalık edit süresine rağmen nasıl editlemiş mesajını?
konuya cevap yazmıştım. İşyeri sahibi bana ulaştı yaptığını konu hakkında özür diledi parçalarıda geri iade aldı. bana konuyu kaldırmamı istedi cem abiye mesaj attım ama cevap gelmedi yogun sanırım, tekrar iş yeri sahibi beni 4-5 defa arayıp mesajı editleyemediğimi söyledim.Bir iki defa denedim ama editleyemedim sonran böyle oldu nasıl oldu bende anlamadım.
Olay çözülmüştür bundan sonra kim olursa olsun böyle bir olayın tekrarlanmayacağını ve yardımcı olacağını söylediler. teşekkürler.
Üyelerden ve adminlerden özür diliyorum bu editlenen mesajlar için.
Forumu bu şekilde kullananlar ağır cezalar alacaktır.