Atölyem 'deki çalışanları evlerinden alıp sabah bırakacak. 10 kişi kadar ne marka model onerirsiniz yakıt ve yedek parçasi bakımı ucuz öncelik. aklımda h100 transit var suan lik araç sadece getir götür yapacak
Atölyem 'deki çalışanları evlerinden alıp sabah bırakacak. 10 kişi kadar ne marka model onerirsiniz yakıt ve yedek parçasi bakımı ucuz öncelik. aklımda h100 transit var suan lik araç sadece getir götür yapacak
Renault traffic kullanıyoruz biz abi parça ve yakıt konusunda memnunuz dağa bayırada vurduk banamısın demedi .
10.000 tl ye transitimiz var ilk sahibiyiz düşünürsen ama van kapalı kasa
starex önermeyin bence. az yaksın diyorsa transit ve trafik iyidir. camlı koltuklu mitsubishi bulunursa onlarda ekonomiktir ve bakımıda çok uygundur.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Sofor altinda kullanilacak parcasi ucuz yakiti makul arac ariyorsaniz bence transit.Transitin 330 (12+1) olanina bakabilirsiniz.Traffic,transporter tarzi araclar da saglam olmasina ragmen transitlere gore nispeten hassaslar.Eger kendiniz kullanmayacaksaniz sofor altinda sorun cikartabilirler.![]()
99 model starex var bizde minibus olanlardan 99 model km si aldı başını gitti sıfır sorun arada sırada lazım olduğundan tutuyoruz garajda
tek sıkıntısı inanılmaz yakıyor 1 depo mazotla istanbuldan izmire zor iniyorumki korfezide feribotla geçiyorum yani![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben mazda aldım inanılmaz memnunum hem az yakıyor hem diğer araçlara göre arka kısım daha uzun ve ucuz fiyatlarıda , bundan önce starex kullanıyorduk yakıt yarı yarıya indi diyebilirim .Tabi aldığım mazda biraz eski model ( 97 model ), starexte yakıt haricinde bence binilebilecek en makul ve fiyatında göre konforlu minibüs.
O fiyatlara Transit trafik zor temizi bence. H100 çok pratik parça konusundada gayet iyi. mesafe uzunsa biraz sıkıntı.
Aynı şekilde mitsubishi L300 gayet kullanışlıdır.
Transporterda olabilir.
ÖN ÇEKER alma moruk arka iter olsun birde kesin turbolu olsun
MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07
242 220 00 07
https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl
İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır
düşünürseniz fiyat görüşülür
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3841517/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)