Star TV'nin Yeni Dizisinin ilk bölümü dün gece yayınlandı.
Ben beğendim, sizlerin yorumları ?
Yalnız acayip geriyor, sinir ediyor insanı... Herkesin başına gelebilir mi ? Gelebilir valla
´20 dakika´ dizisinde küfür şoku!
Star TV'nin Yeni Dizisinin ilk bölümü dün gece yayınlandı.
Ben beğendim, sizlerin yorumları ?
Yalnız acayip geriyor, sinir ediyor insanı... Herkesin başına gelebilir mi ? Gelebilir valla
´20 dakika´ dizisinde küfür şoku!
çok iç bunlatıcı bir dizi izlerken insanın içi daralıyor :S
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Uzun süre fragman yayınlandı. Yanlış hatırlamıyorsam bir kere de tarihi ertelendi. İzlemek istiyordum ama son anda arkadaşlar ps3 e çağırdılar, izleyemedimİlk fırsatta izlicem bende merak ediyorum.
Yanılmıyosam dün gösterdiler ilk bölümünü.. galiba bi filmden diziye çevrilmiş. bende pek sevmedim bunaltıcı geldi bi ezel suskunlar gibi olmıycak bence![]()
SM PERFORMANCE
o başkan denen adam ölen doktorun babası neyın başkanıymış yavv ?? anlayamadım görevini , derin devletten falan mı acep![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
ben de merak ettim izledim, 2 aydır neredeyse reklamı dönüyor hatta sanırım fragman ve konu değişti ilk çıkan farklıydı...
senaryo (ç)alıntı zaten, hapisten adam kaçırmak için kütüphaneden kitap incelenmesi 20 sene önceden kalma, artık PC var, o kısım inanılmaz saçmaydı, bari günümüze uyarlarken biraz daha dikkat edilseydi, ayrıca kuyruk bekleyip temyiz kaçırmak falan tamamen uydurma olmuş...
hoşuma gitmedi saçma olmuş ama 2 bölüm daha izler kararımı veririm...
bu türü çok sevmiyor olmama rağmen açıkcası İlker Aksum için izledim ve beğendim doğrusu..
bozmadan ve çok uzatmadan devam ederlerse izlenebilir..
çok az izledim çok mantıksal hatalar vardı kapattım.. bir öğretmen nasıl villada kalabiliyor.. arabasının son taksidi 20 tl eksik çıkıyorda falan filan yani mantıkda çok büyük hatalar vardı izlerken insan içinden bazı sahnelerde çok saçma diye geçiriyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
mantık hataları çok fazla vardı, hiç bir cinayet davasında 10 gün içinde mahkeme görülüp tek celsede karar çıkmaz, daha deliller tam toplanamadan kadın 10 günde 20 sene aldı, son dakikada mahkemeye 'fotolar yeni geldi' diyerek delil de sokamazsınız... tamam bu işler kitabına uydurulup kadına suç kadına atılıyor ama, kitabına uyan bir tarafı yok ki..
mantık hatası olduğu doğru ama. okadar güçlü olan bi adam mesela. neden gerçek suçluyu bulmak yerine sıradan bi aileden öç alıyor ?![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)