Şöyle 4leri görsek :D
Printable View
Şöyle 4leri görsek :D
Ham petrol fiyatları artar ertesi gün zam yapılır ama düşüş haftalar hatta aylar sonra yansıyor rakamlara.
limitörü 1000 devir yukarı çekiyorum bu indirimden sonra
yakında Bindirim de gelir
7 aydır şu benzine kaç kere indirim ve de bindirim yapıldı? Ben geldiğimden beri ispanyada benzin fiyatı 1 kere indi, 1 kere de çıktı. 2 ülke de ithal olarak kullandığına göre, neden bu kadar oyuncak gibi oynanıyor Türkiye'deki fiyatlarla?
Ulan altin aldik patladik altin dustu. Dizel aldik gene patladik benzinle ayni fiyata geldi bi cenabetlik var ama hayirlisi
ooo 10 kuruş indi hadi oylar akepe ye
Allah'ını seven recep ya da akp demesin kusucam artık...adamları unutmaya çalışıyorum fakat mutlaka ya burda ya bir müşteri geldiğinde, ne olucak bu ülkenin hali ile başlayan kelimenin ardından akp ve recep geliyor...midem bulandı evde ampul ve ampul benzeri ışıklar kullanmayıp mumla falan oturucam a.k P
mazuta indirim isteerik !! :D :D :D
dizel'e de gelmesi lazım ham petrol düşüşünden dolayı ama hala bi haber yok :/
tmm tmm heyecanlanmayın yeniden 40 kuruş koyarlar rahatlarız..
Ülke yönetimindeki beyler yapmayın böyle şeyler heycanlanıyoruz :D
Devletin bu tutumunu samimi bulmuyorum.
Ben yaz için bikaç kutu vazelin stoklayayımda canım yanmasın ......
Benm anlamadigm petrol varik fiyati dustugunden bu indirim. Peki dizel neyden uretiliyo? Bi benzinmi petrolden uretilio ikisine ayni anda indirip bindirmeleri lazmken.. sanirin kafaya koydular fiyatlari esitlicekler
ahuahuhahahahaahah :D
bu çok iyiydi :D
benim hiçbir umudum yok, ince ince saplamaya devam edeceklerinden de şüphem yok.. daha duruyorum bakalım eski modellerin vergilerine falan ne kadar geçiricekler, zaten sigortaya sapladılar.. bi yerden 10 kuruş iniyor diğer yandan 10lira giriyor.. bütün olarak düşününce ''kendimi, kendi evinin kapısını çalıp, kapıyı açan birinin bayram şekeri vermesi sonuçu sevinen kocaman bir ahmak gibi hissediyorum''
10 yıldır sırf lpg kullanıyoruz. benzin otomatiği 5 senedir bozuk. yani benzine kaç senedir yabancıyız. ama görünen köy klavuz istemez. bugün indirirler yarın 2katı bindirirler. anları kollayıp tasarruf yapmak ise sadece şans oldu artık :)