Tornet ya, ustune tanimam. Ne gurultu yapiyodu ama :D
http://i173.photobucket.com/albums/w...1/IMG_1410.jpg
Printable View
Tornet ya, ustune tanimam. Ne gurultu yapiyodu ama :D
http://i173.photobucket.com/albums/w...1/IMG_1410.jpg
susam sokağı derim başkada bişey demem :) bide duck ın çizgi filmi turtles murtles yalan :D
+ mek gayvır :) kibrit kutusuyla harikalar yaratan adam
ne günlerdi yaw
arka mahallenin çocuklarıyla mahalle maçı ve mahalle kavgaları
bide mahallenin ortasında bi duvar vardı berlin duvarı gibi :D arka mahalle ile aramızda,arka mahalledeki bi evin bahçesindeki bi duvardı
o duvardan tırmanır öyle geçerdik arka mahalleye,yürüyerek gitmek aklımıza mı gelmezdi ne :D:D öylesi eğlenceli olmuyodu tabi...
tüh tüh oynayanınız yokmu yaw? herkes kendi dizaynını yapardı silah niyetine :D gri plasik su borularından keser yapardık,3-4 namlulu nişangahı olanları vardı :D
saklambaçlar tek kale maçlar bisiklet yarışları :D bide bisikletin arka çatalına karton sıkıştırırdık o karton jant tellerine değdikçe motorsiklet gibi ses çıkarırdı
bisikletle arkasını kaydırarak köşelerden dönerdim drift yanlama o zamanlardan merakmış demek euheuh :D:D
oyuncak arabalarımı modifiye ederdim oyun hamurundan body kit falan:hahaha::hahaha:
tüh tüh yokmu ucuna igne takar uyuz oldugum adamların götüne tühlerdim :D:D:D:
abi o oyunun adi tuf tuf diilmiydi ya:D bende oynardimda tuh tuh diil tuftuf tu o :D
ya nebilim benimde aklımöda öle bişiler kaldı:) darkın yüzünden oldu benim bi suçum yok :)oyanlış sölemiş
benim kücüklügümde tabi simdide fazla büyük sayılmam ama futbol kartları pokemon =) bisikletim :D her ne kadar perte cıkmıs olsada tabi bende perttim =) sonra ilk bilgisayarda oynadıgım oyun gta 1 di kus bakısı futbol hayatımada fifa 2ooo le basladım :D
susam sokağı;)borunun içine iğneyi koyup üfleme(çok severdim ya):):D
futbol kartları, pokemon, atari, tetris, mahalle maçları , saklambaç , simiitttttt :D
hiç unutmam simiti sınıfta yanımda oturan adamı tenefüste yerden yere vururdum bi oyun için :D:D:D
sonra sanal bebekk vardı 2 3 tane kırmıştım bakamayınca :)
hepimiz aynıymışız yaa :D özledim ilk okulu liseyi o dönemleri...:(
Bisikletin arka tekerine plastik şişe sıkıştırınca motor sesi gibi ses çıkardı, arkadaşlarla hep beraber şişe toplayıp lastiklere sıkıştırıp milletin kafalarını şişirirdik.. :D
Bisikletin arka freni yokken arka tekere ayağımı sürterek durmaya çalışırdım.. Öyle bir ayakkabımın tabanını eritip deldiğimi iyi hatırlıyorum.. :D
Mahalle maçlarında hep çok iyi oynayan bir "abi" olurdu.. Onun çalımlarını hayranlıkla izlerdik..Ondan pas alınca kendimizi bi b.k sanırdık.. :D
Hava kararınca saklambaç oynamak çok zevkli olurdu.. Mahallede benim en sevdiğim oyundu.. İyi de oynardım.. :) (şimdi 3 yaşındaki yeğenimle oynuyorum :D ) şimdi yazınca çok özledim o mahalle oyunlarını.. :(
Arkadaşlarla mahallede veya okulda toplanıp "şişe çevirmece" oynardık.. Bazılarımız bunu "doğruluk-cesaret" diye de biliyor olabilir.. Eğer oyunun kızlı erkekli oynuyorsak, bir erkek "cesaret" seçtiği zaman ilk sınavı her zaman oradaki bir kızı öpmek olmuştur.. :D
Yine mahalledeki abilerden hava karardığında bize anlatılan hayalet, öcü hikayeleri.. Onları dinledikten sonra korkudan eve gidemezdim.. :D
Ayrıca batıl inançlar daha fazlaydı o zaman.. Şimdi hatırladığım bir tanesi; kara kedi gördüünde saçını çek, yoksa gece evine hırsız girer.. :D :D euheuhue ne "keko"ymuşum ya :D :D
13 yaşındayken denizde çok dalga vardı o ara işte bizimkiler toplandı gidicektik... tabi kızlar geçiyodu :D bende gaza geldim bi atlıyım dedim denize kıyıdan balıklama dalganın içine bir atladım bir anda dimdik olarak dibe çakıldım kafamın tepesinden kanlar fışkırıyodu kesin öldüm dedim :D kıyıya çıktım ağlıya ağlıya beni tanımadı babam falan suratım kan içindeymiş şortumdan tanıdılarda geldiler aldılar valla çok kötüydü ama gülüyorum hatırladıkça :d
Antalya'da Antalyaspor'un büyük takımlarla olan maçlarını sahanın içinde futbolcularla beraber izlemek..
Ankara'da apartman çocukları olarak çevre apartmanların bahçelerindeki ağaçlara tırmanıp torbolarca meyve çalmak, farkedilince arkadan elinde sopa ile kovalayan teyze ve amcalardan kaçmak..
Mersin'de gecenin 2-3lerine kadar iddaalı çekişmeli basketbol maçları..
Tabi bu olaylar olurken oluşan muhabbetler, şakalar vs.
Hahahahaha, aklıma geldi yazmadan edemeyeceğim..
Polis arabalarının içinden sirenlerine basıp kaçmak, yolda giderken megafondan sağa sola seslenmek :D:D hobilerim arasındaydı :D
Benzinin ucuz olduğu zamanlar... güzel bir anı oldu bize artık.
Berk sen küçükken şantiyeye girdinmi :D ashuahsuasa
arabadan belli olmuyomu ahhaha rahat biraz arkadaş :D
Ben çok serseriymişim canıııım :eek:Kendi kendime gülüyorum hala :)
tüh tüh de bi acayip biz ona tüf tüf derdik =) Haaaaa bide şu varr...Bahçelerde gezmek =) Macunculuk :) Saatler geçtikçe dökülüyo eskilerim :)
Bide şu şişeçevirmece olayı :) Söylendiği gibi oyunda kız varsa doğruluk diyen bi insan oğlu olmazdı yaw :D İlk sınav öpmektir =) Bu en güzel tatilde oluyo (: Kendi arkadaş grubunla o gün tanıştığın kızlarsa sahile inersin =) Öyle muhabbetler geçer ki artık şezlong'lar aşka gelir :eek:
80lerde Ankara Kurtuluş'ta oturuoduk. Evin karşısında bir lise vardı. Bahçesinden tebeşir toplar tebeşir tozu falan yapardık rengarenk, poşetlere doldururduk. koko hesabı, sonra birbirimize satardık bu mal çok ii falan diye :D :D. Sonra meybuzları yedikten sonra poşetlerine bahçeden kum doldurur, havaya sallardık, roket gibi giderdi meybuz poşetleri :D. Bir komşumuz vardı, hiç sevmezdik kadını. Evinin camını falan taşlardık, 1-2 kırmıştım hatta :D, az cam parası ödemedi bizimkiler. Sonraa, yoldan geçen arabaları taşlar kaçardık. Sahibi iner kovalardı bizi. Mutfak balkonumuz bina girişine bakardı, bir keresinde balkondan aşağı kapıda bekleyen birinin üstüne işemiştim. :D. Hey gidi günler, ne eğlenceli ve heyecanlıydı yahu. Adrenalin merakı o zamanlar başlamış :)
zillere basıp kaçmayı yazmamışım ben :D:D:D
birde mahallede gece geç saatlerde yolda karşılıklı 2 direk arasına elektrik bandı çekerdik arabalar gelince yavaşlar durur adamlar inerde oralarda bi yerlerde saklanıp adamların inip sinirli sinirli bantları koparmasını izlerdikk :hahaha:
Telli arabalar vardı :) onda ogrendik yanlamayı :)
Harbiden telli kara simsek ahaha :D
Tornetlerden az düşmedik :)