alayinin cocugu:D
Printable View
Berk sen küçükken şantiyeye girdinmi :D ashuahsuasa
arabadan belli olmuyomu ahhaha rahat biraz arkadaş :D
Ben çok serseriymişim canıııım :eek:Kendi kendime gülüyorum hala :)
tüh tüh de bi acayip biz ona tüf tüf derdik =) Haaaaa bide şu varr...Bahçelerde gezmek =) Macunculuk :) Saatler geçtikçe dökülüyo eskilerim :)
Bide şu şişeçevirmece olayı :) Söylendiği gibi oyunda kız varsa doğruluk diyen bi insan oğlu olmazdı yaw :D İlk sınav öpmektir =) Bu en güzel tatilde oluyo (: Kendi arkadaş grubunla o gün tanıştığın kızlarsa sahile inersin =) Öyle muhabbetler geçer ki artık şezlong'lar aşka gelir :eek:
80lerde Ankara Kurtuluş'ta oturuoduk. Evin karşısında bir lise vardı. Bahçesinden tebeşir toplar tebeşir tozu falan yapardık rengarenk, poşetlere doldururduk. koko hesabı, sonra birbirimize satardık bu mal çok ii falan diye :D :D. Sonra meybuzları yedikten sonra poşetlerine bahçeden kum doldurur, havaya sallardık, roket gibi giderdi meybuz poşetleri :D. Bir komşumuz vardı, hiç sevmezdik kadını. Evinin camını falan taşlardık, 1-2 kırmıştım hatta :D, az cam parası ödemedi bizimkiler. Sonraa, yoldan geçen arabaları taşlar kaçardık. Sahibi iner kovalardı bizi. Mutfak balkonumuz bina girişine bakardı, bir keresinde balkondan aşağı kapıda bekleyen birinin üstüne işemiştim. :D. Hey gidi günler, ne eğlenceli ve heyecanlıydı yahu. Adrenalin merakı o zamanlar başlamış :)
zillere basıp kaçmayı yazmamışım ben :D:D:D
birde mahallede gece geç saatlerde yolda karşılıklı 2 direk arasına elektrik bandı çekerdik arabalar gelince yavaşlar durur adamlar inerde oralarda bi yerlerde saklanıp adamların inip sinirli sinirli bantları koparmasını izlerdikk :hahaha:
Telli arabalar vardı :) onda ogrendik yanlamayı :)
Harbiden telli kara simsek ahaha :D
Tornetlerden az düşmedik :)