haberturk öteki gündem
Printable View
haberturk öteki gündem
Discovery channel 5.vites
discovery de 5.vites
beyazda sığır zinan bakçıl ve evol kese var ölüp ölüp diriliyorum
Beyaz show ve Behzat Ç. karışıklığı yaşıyorum her cuma. Tabi galip gelen Behzat oluyor :)
şu kadının yaptığı bu program o kadar kaliteli ve içten ki
hele ki bir de daimi konuğu Talha Uğurel varsa daha önce defalarca geçtiğim mekanlar yerler hakkında öyle bilgiler veriyor ki utanıyorum kendimden nasıl farketmedim diye.
Gerçekten konu ne olursa olsun uzmanları bulup getiriyor ve kendini izletmeyi başarıyor.
eurosport: Otomobil Yarışı, Renault Dünya Serisi - Alcaniz - 1.Yarış..
NTV de 23:00 da Mastermind var. Başladığı günden beri izliyorum şiddetle tavsiye edilir...
+1
güzel, farklı konular üzerine konuşuyorlar adıylada örtüşüyor.bazen sunucu gereksiz sorular sorsada herkesin keyifle izleyebileceği bir program.tavsiye ederim bende. zaten denk geldimmi takılıp kalırım genelde :)
edit:2 kez talha uğurluel'e denk geldim. sıkı takipçisi değilim kaç kere çıktı programa bilmiyorum ama mekanlarla ilgili çok güzel bilgiler veriyor daha önce nasıl duymamışım dedirtecek türden.
ntvspor: real madrid - atletica madrid 2. yarı başlıcak :)
star=survıvor
Cnn Türk te Süleyman Seba nın belgeseli var yeni başladı ama şimdiden tüylerim diken diken oldu
Birazdan starda yalancı yarim başlıycak barış akarsu sevenlere duyurulur :)
Lig Tv 3'te , Hacettepe - Galatasaray basket maçı başlıyor şimdi.Yine zevk verecektir Galatasaray ve Arroyo.
d-smart ın kanalı AB moteurs da camaro z28 restore ediyorlar motoruda yok yeni motor koycaklar galiba
Sinetürk'de Cem yılmaz- bir tat bir doku vardı ama kanallar gitti. :(
Discovery
Turbo Cuma
tv8 i açın telegolde makara var yine , erman doktor kıyafeti giymiş gökmeni muayene ediyor :)
muayeneyi bitirdi şimdide atom içeceği yapıyor erman :)
gökmen az sonra redline da ermanı kovalar.
Suandaa History channel-banger boys. Yaris icin araba hazirliyorlar volvos70
Birde 2. El antika esya alip satanlar var onlarda baya iyi:D
eskiden dijiturk turk max da hep güzel filmler olurdu artık koymuyolar heralde yada bana mı denk gelmiyo :soru:
Tv8 telegolde , fildişili gecesi var :D
NTV sporda drifti anlatan bi program var
ooo cok tesekkurler can sikintisi vardi iyi geldi
tv8 de fena olmayan gol 2 diye bir film var.
ATV de Hızlı ve Öfkeli var
Emrah Serbes , az sonra Halk Tv'ye bağlanıp , taksim'deki olaylarla ilgili konuşacakmış.
Deli yürek var :) Show Tv
Discoveryde Tamirat-Tadilat:JAPONYA var kaçırmayın derim. Arkasında da Gas Monkey garajı var oda izlenmeye değer eğlenceli elemanlar. Bugün Discovery'de Turbo Cuma.
national geographic channel firar hikayeleri
baya heycanlı
Basketbol seven varsa Ntvspor'da gs-olympiakos maçı var. Son 6 dak ve inanılmaz çekişmeli
okan bugun yeşilçam+komedi işliyo konuklar falanda süper daha yeni başladı zaten seven izlesin : )
Show Tv Çıplak Kafa programında efsane Hababam Sınıfı oyuncuları var.
Konu: Komik Yeşilçam Türk sinemaları :) Mutlaka izlenmeli.
show tv'de Okan Bayülgen'ın programı var , kafa dağıtmak isteyenler izleyebilir.
Beş dakika sonra Ntvspor'da Galatasaray'ın euroleague maçı var.Basketbolseverler izleyebilir.
show tv'de okanın programı şimdi başladı , şenay gürler var , ses tonuna kurban onun.
şuan star tvde tanrının kitabı diye bi film başladı güzele benziyo
atv milyoner
show, güldür güldür :)